un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

WTF pantofistic

11 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Mi-am cumpărat astăzi două perechi de pantofi. Una este mărimea 44, cealaltă mărimea 42 şi tot pare un pic prea mare. Chiar bizar. Cred că fabrica are nevoie să mai verifice un pic şublerul ăla cu care măsoară pantofii şi le stabileşte mărimea, pt ca altă explicaţie nu văd. Culmea e că la o pereche am probat întâi 43, erau cam strâmţi, am luat 44. La cealaltă pereche, am probat 43, erau mari, am probat 42, ar fi mers şi mai mici, dar am zis să nu iau 41 că deja e prea de tot.

Rezultatul este că nu ştiu cât port de fapt. Dacă vrea cineva să-mi ia cadou pantofi, nu-i pot spune ce mărime am la picior. Similar şi la cămăşi şi pantaloni, mai ales că fiecare ţară are alt sistem de măsurare şi le mai măsoară şi greşit. Of, complicată e viaţa…

    2 comentarii

  1. Sa vezi ce complicata e cand tre sa faci comanda la nishte adidashi de pe eastbay. :)

      (Citează)

  2. Cam da :) De pe Estbay stiu ca daca imi iau de la o anumita marca, treubei sa ma uit la marimea din State. La o singura pereche am gresit dar i-am gasit cumparator, pana la urma!
    Eu mi-am luat in w/e ghete de iarna marimea 36 si port de obicei marimea 38 :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus