un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prin ceata

23 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Am mers acum pe seară un pic prin oraş. Bucureştiul, poate pt că nu poţi vedea exact formele şi texturile, este chiar frumos pe ceaţă. Cel puţin în zona Unirii arată bine. Este un proiector laser în parc şi prin ceaţă raza verde se vede foarte bine şi creează o atmosferă de Gotham City. Bradul acela imens de Crăciun ce se construieşte acolo este aproape gata, un ditamai monstrul de metal cu formă de brad, mai înalt decât toate clădirile din jur, iar prin ceaţă părea că tot urcă spre cer şi dispare în aerul tulbure. Spre Palatul Parlamentului sunt acele becuri stradale puse pe stâlpi foarte înalţi, care dădeau o lumină portocalie difuzată prin ceaţă, încât chiar aerul părea că este luminos. Mi-a părut rău că nu am avut cu ce să fac nişte fotografii.

  1 comentariu

 1. Chiar ca nu ar fi stricat niste poze, mai rar vezi un oras in ceata, pe seara si frumos iluminat…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus