un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Merita banii?

24 Nov 2007  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Când licitau televiziunile pentru drepturile de transmitere a meciurilor echipei naţionale, credeam, ca probabil mulţi alţii, că este vorba de toate meciurile din următorii ani. De transmiterea întregului EURO 2008, de toate meciurile din preliminariile Campionatului Mondial 2010, etc.

Ieri Antena 1 a câştigat licitaţia pt transmiterea partidelor, pt suma de 2,6 milioane de euro. Însă, este vorba doar de meciurile de acasă ale naţionalei din preliminariile CM 2010. Dacă vom fi într-o grupă de 6 echipe, înseamnă că vom juca 5 meciuri acasă şi asta e tot ce transmite Antena1. TVR va transmite în continuare Euro 2008, şi toate meciurile naţionalei jucate în deplasare. Dintr-o dată licitaţia câştigată de A1 mi se pare o pierdere de bani.

  2 comentarii

 1. pai normal ca merita nu degeaba au dat bani aia,la euro 2008 eu zic ca o sa isi scoata macar jumate din suma pe care au platit`o daca chiar toata..

    (Citează)

 2. afaceri de comunisti…vandan voiculescu

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus