un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Legea Degeaba Suni

30 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Circulă acum nişte bancuri/emailuri şi unul din ele spune ceva de genul “când ai mâinile pline de sacoşe, cheia de la casă va fi mereu în partea opusă mâinii pe care cu greu ţi-ai eliberat-o“. Aşa am păţit în această seară, cu multe sacoşe şi geanta mea într-o mână, un bax de 6 sticle în cealaltă, şi cheia pentru deschis interfonul băgată adânc în străfundurile numitei genţi. Eliberez cu greu mâna opusă, deschid geanta, cotrobăi prin ea, îmi pică în mâna absolut orice lucru pe care îl am înăuntru, în afară de ce căutăm (ca în filme, mai lipsea să-mi prind mana într-o capcană de şoareci sau să scot un iepure de acolo), înjuram de toate cele şi îngheţam de frig.

Exact când găsesc cheia şi o scot triumfător, râzând în cel mai pur stil evil mastermind în timp ce în spatele meu se adunau din senin norii de furtună şi fulgera ameninţător (nici Sauron când îşi ţinea în mână inelul suprem nu fusese aşa fericit) iese cineva din bloc şi îmi deschide deci uşa. Am mulţumit, dar îmi venea să-l strâng de gât că n-a apărut cu 30 de secunde mai înainte.

    2 comentarii

  1. :))) oh, da, I know the feeling. Partea tare este cand deschide usa si nu o tine ca sa intri cu toate sacosele. Atunci sa vezi ce dragut e.

      (Citează)

  2. Sau cand e usa deschisa si crezi ca ai timp sa intri, dar se inchide si iti loveste exact sacosa in care ai oua sau sticle sau prajituri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus