un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Al-Qaeda din Galati

30 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

“Şeful celulei Al-Qaeda din Galaţi, arestat”, spune acum principala ştire de pe Kappa.ro (acolo mă uit la programul TV, altfel nu văd de ce ar intra cineva pe acest portal, cândva un punct de referinţă al netului românesc). Acest titlu amuzant naşte câteva întrebări: de ce are Al-Qaeda celulă în Galaţi? Recunosc că n-am fost niciodată în Galaţi, dar ce este atât de important în acel oraş de s-a făcut o “filială” a aceste organizaţii? Poate speră să ne distrugă economia oprind activitatea la Sidex, dar nu trebuie să facă mare efort acolo, pt că fac românii greve mereu, din proprie iniţiativă. Dacă există o celulă în Galaţi, putem presupune că există şi în multe alte oraşe mai importante ale măndrei România. Oare există şi Al-Qaeda Brăila? Al-Qaeda Tulcea? Al-Qaeda Caracal? Al-Qaeda Huşi? În alte ţări există o celulă pt toată ţara, dar România este o ţintă atât de bună încât au deschis mai multe filiale decât există McDonald’s-uri?

    2 comentarii

  1. A dracului organizatie al-qaeda asta, se afla pretutindeni. Potenta mai e. Ar putea avea celule si pentru satele mai importante, sau, de ce nu, la nivel de bloc. Noroc cu serviciile care vegheaza fara incetare pentru binele, bunastarea, fericirea si pacea noastra si a urmasilor urmasilor nostrii.
    Oricum, din stire nu reiese ce crime facuse omu: este doar “suspectat de activitati teroriste” si se pare ca gestiona traficul cu imigranti in schimbul a 1500 euro persoana. cam putin pentru un terorist adevarat.

      (Citează)

  2. Al-Qaeda Vitan, Al-Qaeda Colentina, asa sunt impartite in Bucuresti.

    La noi nu prea au ce terorism serios sa faca, tocmai din motivul pe care il spuneam, oricum nu prea merg lucrurile in mod normal si deci nu au ce distruge si mai rau. Asa ca s-au adaptat pietei locale si fac chestii din astea mai minore, o prostitutie, o patiserie in care depoziteaza in conditii insalubre faina, conduc cu viteza prin trafic si apoi dau spaga la politisti ca sa-i corupa si mai rau, etc…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus