un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Salariu la Unicredit

14 Oct 2007  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Cică un director de nivel 2 (nici foarte mare, nici foarte mic) în Unicredit Bank are salariu lunar de 4000 de euro şi ceva, în mână. Probabil şi o grămadă de alte beneficii. Eu mă gândesc pe ce aş putea cheltui în fiecare lună aceşti bani, dacă ar fi ai mei…

    10 comentarii

  1. Chiar crezi ca ai avea probleme daca ai avea 4000 eur pe luna:))? ma indoiesc… iti faci toate placerile. si daca iti mai raman bani,dai la saraci si devii un “mic Becali”

      (Citează)

  2. daca acel director este roman, si ma indoiesc de asta, salariul este moderat. pentru a ajunge totusi la acel salariufie ai trecut prin tot ce inseamna post bancar in unicredit/hvb/tiriac, fie a venit de la alta banca direct in acel post, unde la fel, a trecut prin tot ce inseamna sistem bancar.
    Ziceam ca salariul este moderat; este moderat pentru ca, de exemplu, Groenigen, directorul pe romania a Raiffesen are in proprietate o insula in “the globe”. Ori ca sa ai o insula acolo, iti trebuie cateva zeci de mii pe luna.
    Un student daca se angajeaza la o banca din top5 in ro ca front office worker are din start vreo 16-17 milioane, dar in 6 luni poti ajunge lejer la 25.
    In concluzie, salariile in banci sunt mari, foarte mari si daca ai initiativa si te descurci, ai sanse sa ajungi la un salariu decent.

      (Citează)

  3. nu pui si tu un favicon sa-mi arate si mie in bara de bookmarks din opera?

      (Citează)

  4. Silviu, exista favicon, unii il vad pe acesta sau pe cel animat. O sa ma interesez daca pt Opera nu cumva e alta sintaxa.

    Omul e roman, si dupa cum ziceam, nu foarte mare sef. Salariul mi se pare mare pt ca in banci nu e chiar asa lux pe cum se crede. Stiu si persoane care lucreaza pe 13 milioane in banca, iar cei de la ghisee nu au salarii chiar asa mari.

    Directorii pe toata tara sunt alta categorie, au altfel castigul calculat. Eu zic de salarii la un nivel la care poate ajunge cam oricine are studii si il duce cat de cat capul ca sa avanseze.

    Cel mai mare salariu in Romania e de vreo 130.000 de euro pe LUNA, in comparatie cu acesta unul de 4200 este mic, dar pt 99% din populatia tarii este imens.

      (Citează)

  5. Pentru ca e usor sa faci misto de altii cand te ascunzi in spatele unui “Anonim”, dar e si un semn de lasitate si invidie si nu-mi plac nici una.

      (Citează)

  6. Absolut corect. Mai ales partea cu invidia.

      (Citează)

  7. Dar Jegu asta banuiesc ca e un personaj virtual… ca doar nimeni nu poate fi atat de… Jegu, nu?
    Deci nu cred ca se poate simti lezat de un comentariu inocent.

      (Citează)

  8. Bine ca esti tu informat. De unde stii tu ce inseamna Level 2 ? Stii ce e level 1 sau Level 3 ca sa ai o idee? Daca nu cum poti sa spui ca pozitia de director de divizie care se afla direct sub vicepresedinte este nici foarte mare, nici foarte mica ? :))))
    ma faci sa rad baiatule; pt o asemenea pozitie salariul asta este in medie, chiar putin sub piata

      (Citează)

  9. Lasa ca si eu lucrez direct sub vicepresedinte si nu salariul ala. Cine mi-a zis faza din Unicredit stia cati sunt in sus si cati in jos, sunt cuvintele lui.

      (Citează)

  10. Garofitta-SM`

    19/05/2008 la 4:24 PM

    Zicea Ahilosu ca un tanar absolvent de facultate se angajeaza la o banca si ia lejer 16-17 mil, apoi avanseaza si ajunge la 25 mil……PROSTIIIIIIIIIIII
    Eu am intrat pe cel mai mic post in banca, cu studii univ. de 4 ani si vechime ca economist pe un salar de 8mil.
    Dp. 3 ani am ajuns la 12mil si lucrez in Retail
    Totul e o mare promisiune, dar cand ajungi acolo nimeni nu-ti da nimic-cica nu cresc salariile ca fuzionam, apoi ca marim sucursalele si agentiile………
    Nu mai vreau banca Cat traiesc……..doar directorii si cai care vin din alte banci pe posturi de sefi si nu fac aproape nimic …aia au salarii…..exemplu: sef operatiuni….esti sef, lucreaza subalternii,,,,…….
    Naspa rau

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus