un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Graba strica treaba

16 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Azi prin trafic tot încerca un VW Passat să se bage în faţa mea. Era chiar insistent. L-am lăsat până la urmă, pentru 3 secunde pierdute nu vroiam să stau atent de fiecare dată când se mişca toată coloana ca să nu se apropie mai mult decât trebuie. La următoarea intersecţie a intrat Passat-ul în altă maşină. Aşa e când te grăbeşti. Fără mari daune, suficient cât să te oftici că pierzi ore în şir pe la Poliţie la constatare şi apoi la asigurări cu dosarul, doar pt aşa este procedura şi pentru că ai vrut să ajungi cu 3 secunde mai rapid la destinaţie..

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus