un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Haos inexplicabil

30 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Ce mi se pare uimitor la traficul aglomerat din Bucureşti este modul în care acesta este haotic. Mergând zilnic cam pe acelaşi traseu de/la muncă, şi prin Bucureşti în timpul zilei în diverse excursii, am observat că luând un anumit loc, la aceeaşi oră, dar în zile diferite, uneori nu este nici o coadă şi traficul este mic şi fluent, iar în alte zile se fac ditamai cozile şi aglomeraţia lu’ peşte. Uneori pe Basarabia e coada de la patinoar până la intersecţia următoare, alteori nu sunt mai mult de 5 maşini, şi fără nici un motiv aparent. În general de la Universitate spre Unirii se circulă fluent prin pasaj, dar uneori îl găsesc blocat de maşini. Pe Ştefan cel Mare fac 30 de minute, dar uneori fac 90 pe aceeaşi porţiune. Pe Mircea Vodă se parcurge cam un kilometru în 3 minute, dar acum vreo lună am stat o oră şi ceva blocat. De ce, cum, când… n-au reuşit să îmi dau seama, deşi am tot analizat situaţia în cel mai pur stil ingineresc.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus