un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dintr-o parte in alta a Americii

17 Oct 2007  ·

AUTO  ·

2 comentarii

Un articol excelent, genul care te prinde şi te face să-i citeşti toate paginile, pe Wired. Este despre un tip care a vrut să depăşească recordul de traversare a Statelor Unite din New York în Los Angeles, la volanul unui BMW M5 modificat. Cred că tuturor şoferilor le-ar plăcea să încerce aşa ceva. Citiţi acolo câte încercări au făcut, de câte ori au scăpat de poliţie şi de câte ori nu, câtă aparatura a fost montată pe maşină, câtă planificare şi estimare au făcut şi cum au condus 31 de ore.

  2 comentarii

 1. alexandru savu

  17/10/2007 la 6:53 AM

  De ce aș vrea să merg 31 de zile cu mașina ?

    (Citează)

 2. Nu stiu, dar 31 de ore nu e asa mult, mai ales cu un copilot. E vorba de un record, o intrecere ca in filme, ca tipul din “In jurul lumii in 80 de zile” sau ca serialul Drive sau filmul ala vechi despre care vorbeste si articolul, de mentinut un ritm bun constant si de ocolit problemele aleatoare care apar.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus