un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cel mai tare tip de concurs

17 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

8 comentarii

KissFM are un concurs amuzant. Sună lumea, se înregistrează la radio cu numele lor şi un cuvânt secret ca parolă. Apoi, în fiecare oră, cei de la radio spun pe post un nume din listă. Cel numit are 30 de minute să contacteze radio-ul şi să spună cuvântul secret, ca să se verifice că este chiar el.

În reclamă, zice că se dau 100 ron în fiecare oră, şi se reportează dacă cel strigat nu îşi face apariţia. Premiul ajunge deci lejer de la 1000 Ron în sus. Ce mă amuză e că atunci când persoana potrivită îşi aude numele şi sună la radio, nu ia direct banii, ci are o şansă din 9 să facă acest lucru. DJ-ii il pun să apăse o tastă pe telefon, şi câştigă premiul din “spatele uşii” cu acel număr. De câte ori am ascultat pe cineva câştigând, a luat un mouse şi pad “funny” (citiţi: ceva pe care probabil scrie mare Kiss FM), scaun de birou, etc. Practic tu poţi nimeri banii atunci când apeşi o tastă, iar cei de la radio să-ţi spună “ai nimerit un mouse”, pentru că nu vede nimeni cum aveau ei premiile alocate acolo şi în spatele cărei taste era grămadă de bani. Îmi aduce aminte de o fază fie din The Simpsons, fie din filmul cu Chevy Chase în Las Vegas (nu mai ţin minte exact) în care era la cazinou şi se juca “ghiceşte numărul la care mă gândesc” cu dealerul. Evident că şi dacă îl ghicea, dealerul putea să spună că de fapt se gândea la altul.

    8 comentarii

  1. daca e asa cum zici tu atunci e un concurs pentru dobitoci si fraieri.
    oricum ma enerveaza kisfm astia, cu reclama lor de doi bani si cu “premiile” de milogi care le aveau si inainte, gen o sapca, un pix, un tricou, o lanterna, toate branduite cu numele lor de idioti.

      (Citează)

  2. Nu zic ca e ceva in neregula cu concursul. Doar ca prin formatul sau, este foarte usor de “manevrat” ca sa se tot castige pixuri si pad-uri, nu bani multi.

    Oare exista in Romania o organizatie ceva care sa monitorizeze si controleze onestitatea unor astfel de concursuri? Asta e ceva minor, dar ma gandesc la alea de dau 20 de masini, bani multi, etc…

      (Citează)

  3. anonim are reactia unui “om”?
    in fine…poate complexat pe undeva pe acolo.
    sunt PREMII simbolice. daca le iei ca fiind “de milogi” esti un pic cam naiv. ce ai vrea sa castigi pe strada? o casa? o masina? nu crezi ca esti cam lenes? de ce nu muncesti pentru aceste lucruri si nu “astepti” sa ti cada de la unii de pe strada?
    si iarta-ma, dar referirea ta la categoria din care fac parte cei care participa la acest concurs mi se pare foarte deplasata. nu ma mir ca te ascunzi in spatele unui simplu “anonim”. ma gandesc daca nu cumva esti printre acei copii mici care suna la politie sa anunte o bomba de dragul de a nu merge la scoala in ziua respectiva.

    PS:(banuiesc ca este un personaj masculin, autorul comentariul de mai sus amintit)

      (Citează)

  4. unuzero, stai asa. E un concurs caruia ei ii fac reclama ca poti castiga minim 100 ron pe ora, cu reportarea premiilor necastigate. Se cam “uita” mentionarea faptului ca poti castiga asta, dar poti castiga si chestii mult mai slabe. Deci tu respecti conditiile, te inscrii, ei te aleg din miile care sunt acolo, esti pe faza, suni la timp… te astepti sa castigi premiul mare. “Stai asa, mai e o tragere la sorti de fapt”. Si cu un format foarte usor de “aranjat”.

      (Citează)

  5. unuzero, cred ca esti unu dintre dobitocii si fraierii care suna la kissfm ca sa castige un rahat pictat.

    N-am nimic cu tine, dar ai facut niste afirmatii de om lipsit complet de inteligenta.
    N-am pretentia sa castig case si masini, dar pentru “premii simbolice” gen brelocuri si cani nu merita sa ma deranjez sa fac audienta la un radio si nici sa particip. Macar un bax de bere sa de, ce dreq.
    Scriu ca anonim pentru ca nu sunt blogger, desteptule.
    faptul ca ai un nickname ca “unuzero” nu te face mai putin anonim ca mine. oricum, esti doar zero. si chiar daca ne-am da numele, ce importanta are de fapt?
    Iar cu faza cu politia, se vede clar ce gandire inapoiata ai. ce legatura e intre subiect si anunturile le politie? niciuna, dar tie poate sa-ti fluture omu si-un tramvai pe la nas, ca tot la idiotenii te gandesti. poate chiar ai vre-o leg cu pishFM de esti asa de oparit de comentariul meu.

      (Citează)

  6. :))
    anonim…
    o sa ti raspund la cateva dintre reactiile tale “idioate”.
    1.faptul ca ceri un bax de bere imi confera imaginea unui “bautor” antrenat. concluzie? iti place alcoolul ieftin.
    2.ca sa fi mai mult decat un anonim, trebuie sa intelegi ca nu este musai important sa fii blogger. concluzie? esti dezinformat in aceasta privinta.
    3.daca mintea ta a reusit sa faca aceasta “observatie” ca as fi “zero”, da dovada ca mintea ta este FOARTE odihnita. concluzie? nu cred ca meriti sa te jignesc.
    4.legatura intre anunturile fictive si “subiect” este evidenta daca imaginea la care te uiti este un pic mai larga. concluzie? porti ochelari de cal.
    5.chiar sunt curios cum poti sa fluturi un tramvai pe la nas…??? asta m-a pus in dificultate totala. chiar nu am nici o concluzie.
    6.nu m-am oparit deloc baietel, de ce m-as opari din cauza unui ofuscat ca tine, care tocmai s-a simtit lezat ca nu l-am lasat sa comentez ca un derbedeu bautor de bere si idiot, despre un lucru pe care nu-l intelege nici daca ii fluturi manualul de marketing prin fata ochilor. esti inca nedezvoltat intelectual. dar societatea te iarta si te ajuta.

    sunt curios daca ai inteles vreun pic din ce am spus mai sus, ori ai sa revii mai puternic, cu ceva mai mult curaj, si-mi vei demonstra ca esti doar un badaran care nu stie decat sa jigneasca si sa scuipe pe orice.

    PS: radu, sunt de acord cu tine ca este un format foarte usor de aranjat. dar nu stiu daca este la fel de grav in comparatie cu ce se intampla la Loteria Nationala…

      (Citează)

  7. Ai merita un raspuns pe masura, dar blogul lui Radu nu e loc pentru flame. Fa exercitiile astea pe blogul tau personal, daca ai cu cine discuta. Oricum, tu esti cel care n-a priceput nimic din subiect, dar “mergi inainte”. Bye!

      (Citează)

  8. Tot ce vreau eu sa zic e ca poti posta cu un nume si daca nu ai blog sau cont pe Blogger sau altceva. In loc de Anonim alegi Altele si treci acolo ce nume vrei. Asta ajuta apoi in comentarii ca sa stii cui se adreseaza fiecare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus