un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Teroristii au sunat/n-au sunat in Romania

11 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

1. Ziarul Liberation a susţinut într-un articol ca unul din teroriştii de la 11 septembrie a sunat cândva înainte de atentate la un număr de telefon din România, nu se ştie al cui şi de ce.
2. SRI-ul a declarat că au ştiut de acest apel, a fost detectat, persoanele potrivite au fost informate, etc…
3. Ziarul Liberation se mai uită o dată la numărul de telefon şi descoperă că prefixul +17 este al altei tari, al României fiind +40 şi deci teroristul a sunat în altă parte de fapt.

Şi atunci SRI-ul ce a interceptat? Le-a scăpat păsărica din gură, referindu-se la vreun alt apel, făcut altă dată, sau în dorinţa de a părea competenţi au declarat că au fost la curent, doar ca lumea să nu se întrebe ce păzesc la muncă acolo în afară de traficul de influenţa şi salarii gigantice?

    3 comentarii

  1. Au sunat, n-au sunat, ce mai contează? Oricum serviciile secrete americane ştiau de toată tărăşenia.

    Bal mascat e ăsta şi se împinge o groază de rahat. La nivel înalt, nu-i bai.

      (Citează)

  2. Conteaza pt ca inseamna ca SRI-ul a interceptat o convorbire pe care n-a avut-o nimeni niciodata. Isi fac treaba sau nu stiu pe ce lume sunt?

      (Citează)

  3. Eu spun că SRI-ul îşi face treaba (murdară ori ba) foarte bine. Declaraţia publică au facut-o fiindcă toată treaba a fost mai mult sau mai puţin o cacealma şi autorităţile noastre se temeau să nu iasă un mare scandal diplomatic din faza asta… n-ar fi fost plăcut.

    Ideea e că presa, atât cea română cât şi aia dinafară, speculează aiurea (nu ştiu de unde a venit jurnalistul respectiv cu lista aia de telefoane) şi împinge rahatul de care spuneam mai sus. La urma urmei, care ar fi fost problema ca şi Franţa sau Spania să fie implicate în treabă? Şi ei au cetăţeni de origine arabă, ori chiar dacă ar fi altfel, mare lucru să nu fi fost implicaţi englezi, ori [insert nationality here].

    Vezi tu, e uşor să faci acuzaţii pe baza unor lucruri despre care doar câţiva oameni ştiu exact cum s-au întâmplat, iar publicul nu are şi nu trebuie să aibă (cel puţin în viziunea lor) acces la informaţiile astea. De-aia nu mi-a plăcut toată treaba.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus