un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Madeleine McCann

8 Sep 2007  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Nu ştiu cât de urmărit este acest caz în România, dar este vorba de o fetiţă de 4 ani ce a dispărut în timp ce se afla cu familia ei în vacanţă în Portugalia, în mai anul acesta. Când am fost în aprilie în Anglia era plin BBC-ul de reportaje despre acest caz, şi a fost prezentat cam în toate ţările. Poliţia portugheză şi cea britanică s-au mobilizat la maxim, donaţiile în bani au curs, milioane de oameni au urmărit drama familiei ce îşi căuta fetiţa.

Curând s-au descoperit urme ale sângelui fetiţei într-o maşină ce a fost închiriată de părinţii săi la 3 săptămâni după dispariţie. Poliţia bănuieşte acum că mama fetei sau poate ambii părinţi şi-au ucis (accidental) fetiţa, şi au dat-o drept dispărută, răpită de răufăcători necunoscuţi sau pedofili perverşi. Ce mi se pare absurd este că după descoperirea acelui sânge în maşină, poliţia i-a oferit mamei o înţelegere prin care urma să facă 2 ani de închisoare sau mai puţin, dacă recunoaşte că şi-a ucis fata. Păi doar 2 ani? Dacă cineva îşi omora, chiar şi accidental, fetiţa şi apoi se predă singură la poliţie, lua sigur mai mulţi ani. Iar familiei McCann, dacă se dovedeşte că ei sunt cei vinovaţi, li se oferă nici 2 ani de închisoare, dacă se dovedeşte că ei au fost criminalii, că au ascuns cadavrul, au făcut pe victimele unei răpiri, apoi au îngropat-o cine ştie unde pe fetiţă, după 3 săptămâni? Doar doi ani, după ce de atâtea luni de zile toată poliţia s-a mobilizat, s-au făcut campanii prin toate mijloacele pt eliberarea fetei, s-au strâns milioane în donaţii, s-au întâlnit cu Papa şi au ajuns “vedete”? Ar trebui să-i pedepsească şi mai tare pt ce au făcut, dacă se dovedeşte că ei au fost de vină… CNN.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus