un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Chips-urile cauzeaza Alzheimer

16 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Aşa susţine un articol din Libertatea. O substanţă cancerigenă din chips-uri, acrilamida, a fost descoperită şi în creierele celor bolnavi de Alzheimer. Şi mai rău, poate produce şi infertilitate masculină. O fi bun Pringles, dar după aia tragi cartuşe oarbe.

  3 comentarii

 1. libertatea e ziarul ala care si`a luat teapa cu un hoax de pe net cum ca daca faci sex oral nu mai faci cancer la san?

    (Citează)

 2. Parca era Click, nu mai stiu…

    (Citează)

 3. Si mersul pe jos cauzeaza inteligentza !
  Hai ma Raducule, tu inca mai citesti “LABARTATEA”… :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus