un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A aparut FIFA 2008 demo

1 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

A apărut ieri demo-ul de la FIFA 2008, jocul full probabil că va fi lansat în vreo lună. Nu prea înţeleg ce fac programatorii EA Sports un an întreg între jocuri, pentru că nu s-a schimbat nimic. Grafică e cam la fel, sunetul la fel, meniurile tot proaste şi greu de utilizat sunt, iar acum când nu ai mingea schimbi jucătorii cu Q, nu cu S.

La gameplay nu prea s-a umblat. Am văzut mici întârzieri în momentele când primeşte o pasă cu spatele la direcţia de atac, şi apoi te întorci un pic mai greu. Iar uneori după nişte preluări şi dribling jucatorul nu mai are forţă în picior să dea un şut sănătos. Nesemnificativ însă. Pasele şi şuturile merg cam la fel, goluri se pot da în continuare prin pătrunderi şi prin centrări de pe lateral în careu. Aştept jocul full pentru a vedea ce buguri de dat gol uşor se mai descoperă şi în acesta, dar nu înţeleg de ce nu au modificat mai multe chestii faţă de 2007 si 2006.

Demo-ul se poate lua de pe FIFA România, unde există şi un forum pentru discuţii şi probleme, iar un demo expander am gasit pe Fifa4Fans.

    3 comentarii

  1. hai ma ca au schimbat culorile ce naiba:)) e verde acum la player fatigue e albul ala mai clean cand faci echipa si au schimbat nitel si iconita:)) nu e de ajuns? si e un mare rahat cu pasele alea care merg in reluare. in rest e absolut la fel ca fifa 2007. sau hai sa zicem ca mingea circula mai natural si nu asa “ufo” ca in 2007

      (Citează)

  2. e warza fifa 08 !gameplayu nu imi place deloc :| sau inca cel putin nu m am obijnuit cu el …

      (Citează)

  3. yep 08 suckk dar nu uita de burgers they are the future!!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus