un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un blog interesant

11 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Blogul prietenului meu Adrian Rusu devine tot mai interesant de când s-a mutat în China. Am fost colegi de facultate, apoi el a plecat o vreme în Carolina de Sud pt un MBA, şi acum îşi continuă studiile în Beijing, China. Sper să prindă şi Jocurile Olimpice de la anul, având în vedere că se anunţă a fi grandioase.

Un post foarte interesant mi s-a părut cel de acum câteva zile, despre meciul de fotbal dintre FC Barcelona şi o echipă chineză. Organizarea se pare că a fost cam ca la noi, cu stropitori pornind din senin, iar tabela de scor fiind de fapt programul Paint proiectat pe un ecran mare. Cum să foloseşti Paint că tabela de scor?

Oricum, cine vrea să vadă cum e viaţa prin Beijing, cum sunt călătoriile la Marele Zid şi cum se vede China prin ochii unui roman care a stat vreo 2 ani şi în SUA, citiţi blogul.

    3 comentarii

  1. se mai intampla:)) desi suna foarte hilar sa faci asa ceva. aia macar daca le merge folosesc paint.. la noi pe lia manoliu mai sunt alea doua mari tabele dintre care una nefunctionala 100% si cealalta functioneaza beculetele alea doar incat sa se aprinda si sa afiseze ceva acolo, nicidecum lizibil.

      (Citează)

  2. cumva acelasi adifromusa :p ?

      (Citează)

  3. za one

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus