un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steaua si Dinamo

17 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Meciurile Lazio-Dinamo şi Bate-Steaua au fost amuzante mai mult prin prisma declaraţiilor făcute. La Dinamo s-a văzut profesionalismul, aş zice. După meci, deşi rezultatul a fost bun pt noi având în vedere câte ocazii au avut italienii, Rednic s-a arătat dezamăgit, nemulţumit de rezultat, etc. Se vede că vrea să câştige şi că la Bucureşti nu va încerca să scoată un 0-0, stând cu frica în san până în minutul 90.

Ce-au zis însă cei de la Steaua? Becali a zis că de Sf. Maria nu îi este frică de meci, pt că îl va ajută Dumnezeu să bată pe Bate. Când reporterul care îl intervieva i-a adus aminte că aşa a zis şi înainte de meciul disputat chiar în ziua de Paşti, şi pierdut cu 2-4 în faţa lui Dinamo, Becali n-a mai ştiut ce să zică şi o dădea întoarsă. Mai avea un pic şi zicea “da’ ce, Paştele e vreo sărbătoare importantă, ca Sf. Maria?”. Iar după un meci varză, ce să declare şi Hagi? Că Neagă e terminat şi l-au cumpărat degeaba? Că dacă se accidentează Dică, nu mai da Steaua gol niciodată? Nu, a zis că până la urmă n-ar fi sfârşitul lumii dacă Steaua nu s-ar califica în grupele Ligii Campionilor. Cum să nu fie sfârşitul lumii, când calificarea îţi aduce 12 milioane de euro şi mari echipe pe stadion şi pt astfel de evenimente şi participări investesc oamenii de afaceri în fotbal. Nu pentru bucuria suporterilor şi pt mândria de a bate pe Dacia Mioveni se bagă bani, ci pt a-i recupera, eventual înzecit. Mă întreb, în viziunea lui Hagi, care ar fi cel mai mare dezastru pt Steaua… dacă nu ratarea calificării, probabil că ar suferi mai mult dacă n-ar bate pe Rapid sau pe Dinamo sau vreo altă echipă din asta de la noi, cu care se ceartă ei în fiecare zi la ştirile sportive.

Evident, concluzia a fost că rezultatul de 2-2 a fost echitabil, şi că aici la Bucureşti e nevoie doar de un 0-0 ca să ne calificăm. Chiar nu vede nimeni că jocul la 0-0 nu este niciodată o idee bună pt echipele romaneşti? Când declari acest lucru, şi apoi declari că ratarea calificării n-ar fi chiar aşa o tragedie, ce să te mai aştepţi să tragă jucătorii de parcă ar depinde viaţa lor de asta?

    2 comentarii

  1. da normal ca au avut si noroc ca e in deplasare, insa ultimul gol, pnetru 2-2 a pus capac. si suntem constienti sau ar trebui, ca hagi este foarte slab ca antrenor, desi avut numai victorii cu 1-0 in ultimul timp. cum necum , o sa fie mai bine intrucat la 1-0 steaua deja nu isi mai face mari probleme. sa vina granzii sa ne bata bine de tot

      (Citează)

  2. e tipic romanesc. am trecut printr`o perioada mai buna, cu cateva performante mai mici sau mai mari, si gata.. suntem granzii estului. batem pe toti ca noi suntem mai tari. istoria se repeta.. din nou.. ne credem prea tari si realitatea ne da peste nas. pe urma ne resemnam cu declaratii de genu`: nu`i nimic, castigam la anu`..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus