un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Office 2007, mai greu

14 Aug 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Azi am văzut pt prima oară Office 2007, pe calculatorul unei persoane care habar n-are să umble cu el. Aţi întâlnit cu toţii astfel de persoane, care ştiu pe ce buton trebuie să apese şi atât, iar dacă dispare butonul de acolo, panică generală. Dacă le ştergi un shortcut, i-ai terminat. Dacă dispare meniul de Start, sună la poliţie să-l dea dispărut.

Eh, închipuiţi-vă cum este Office 2007, cu noile bare de butoane care se schimbă mereu, funcţie de ce ai selectat şi ce faci. S-a terminat cu “selectezi aia şi faci click pe butonul ăla”, pt că butonul apare doar în anumite cazuri. Şi toate butoanele sunt atât de mari, încât încap puţine pe ecran, iar după multe opţiuni trebuie săpat, etc. Tot azi m-am convins cât de bun ar fi fost un Windows şi Office în romana (ştiu că este posibil, dar aici nu era pus). Chiar dacă mie mi se pare că sună oribil denumirile acelea în romana, măcar le poate utiliza oricine.

    3 comentarii

  1. lol, fun. eu am tot timpul probleme sa gasesc butonasele asa, nu e totdeauna logica gruparea lor, chiar daca inteleg partea sa zicem ‘tehnica’ a utilizarii.

      (Citează)

  2. folosesc office 2007 de aproximativ 3 luni .. nu mi se pare greu de utilizat in maxim 10 minute te-ai prins ce si cum.

      (Citează)

  3. true, pt cineva care foloseste compu de ceva timp si l-a folosit numa in engleza(nu conteaza dak stie sau nu engleza) e foarte greu sa lucrezi pe un comp in lb. romana. am incercat de cateva ori, nu din proprie vointa da’ am fost pus in situatie si e .. greu..
    pt cineva care nu stie cum sa lucreze pe comp si invata direct pe un comp in lb.romana e altceva. se invata cu comenzile alea si ii e mult mai usor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus