un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prin IKEA

1 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii

Am fost ieri la IKEA, pt prima oară. Mi-a plăcut un scaun Poang pe la vreo 2 milioane şi câteva alte chestii minore. În rest nu m-a impresionat mobilierul, deşi bănuiesc că dacă aş fi avut nevoie de mobilă pt casa aş fi găsit destule chestii utile la IKEA. Iar pe la accesorii şi chestii micuţe mereu găseşti ceva interesant de cumpărat.

Magazinul este însă un imens loc de joacă. E plăcut să te trânteşti în toate fotoliile, să deschizi rafturile, să îţi dai cu părerea despre orice găseşti pe acolo. Şi cea mai interesantă este zona de mâncare, unde mi-au făcut cu ochiul nişte somon cu cartofi, chifteluţe suedeze, tort şi gogoşi. Data viitoare cred că mănânc pe acolo. Am cumpărat nişte biscuiţi suedezi şi nişte jeleuri. Mă întreb cum sunt gemurile şi ciocolata suedeză.

Sinistră însă mi s-a părut jucăria din imagine, cu un cap de cal înfipt pe băţ. Cu el în mână mă simţeam de parcă aş fi într-un ritual voodoo, sau de parcă m-aş duce să ard un sat de ţărani rebeli ce nu vor să mai plătească tributul. Nu ştiu cui i se poate adresa o astfel de jucărie, dar era o stivă mare pt cine îşi doreşte.

    7 comentarii

  1. That thing it’s creepy…

      (Citează)

  2. hai ma, chiar n-ai vazut prin filme copii fugind pe ‘cal’? pui batul intre picioare si iti inchipui ca esti pe cal ((fara aluzii sexuale :P). mai ieftin decat sa cresti un ponei in apartament :D

    cea mai tare chestie la ikea, imo, sunt accesoriile alea. sunt multe si variate si destul de ieftine. mobila nu e ceva extraordinar, dar e simpla, fara briz-briz-uri cum e aia din magazinele normale. fix cum imi place. (cu toate astea, probabil ca majoritatea mobilei din casa mea o sa fie cumparata de la depozitele din ghencea sau facuta pe comanda).

      (Citează)

  3. ak2000 Andrei

    02/07/2007 la 8:01 PM

    La cel original din Suedia au hot-dog la un pret foarte mic. De asemenea la gem, dulceata si prajituri cu fructe de padure stau foarte bine dar nu sunt ieftine. Cafeaua si salata prin restaurante este gratis si poti manca de cate ori vrei. Mananca cartofii noi cu coaja.

      (Citează)

  4. mi se pare cat se poate de aiurea sa te duci la un magazin de mobila ca sa mananci :|

      (Citează)

  5. Este aiurea, dar da bine sa ai ce manca acolo si chiar te hotarasti mai usor sa mergi.

    Magazinul mi s-a parut si o mare reclama pe Suedia. Erau postere cu imagini din Suedia, mancarea e de-a lor, produsele de acolo, daca iti plac toate iti vei dori si sa vizitezi Suedia in curand.

      (Citează)

  6. alex1dan, dupa ce bati toata ikea ti se face foame… si mancarea e chiar buna si ieftina, imi pare rau ca n-am o ikea si langa casa :P

      (Citează)

  7. N-ati vazut reclama aia de la IKEA cu batraneii cu fanteziile sexuale puse in aplicare timp in care vine fata sa le prezinte prietenul. Chestia aia intra in ciclul asta. Daca vrei sa razi cauta reclamele de la IKEA pe youtube. Sunt geniale.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus