un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Parcarea City Mall

14 Jul 2007  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

De care ori merg în City Mall, parcarea este alftel organizată. Astăzi era un fel de circuit printre stâlpi, cu traseul delimitat de tot felul de sticle, gărduleţe de metal sau plastic şi pietre de borduri stradale. Evident că erau locuri libere dincolo de acest gard improvizat, dar nu puteai ajunge acolo şi căutai doar în zona prin care te conducea “circuitul”. Acum vreo lună era complet altfel parcarea, cu traseul delimitat diferit. Nu ştiu ce tot schimba sau ce experimentează, dar e enervant. Un sigur lucru rămâne neschimat, şi anume înălţimea tavanului, eu la 1,86 metri trebuie să merg mereu cu capul plecat. Mă întreb ce fac cei cu maşini de teren mari.

  2 comentarii

 1. astia cu masini merg cu acoperisul aplecat:))sau fac ca aia de la topgear si o reteaza cu polizorul=))

    (Citează)

 2. Aia care au facut planul la parcarea de la CityMall au fost niste tampiti. Mie mi se pare ca toti stalpii sunt pusi ca sa incapa mai putine masini. Plus ca auzisem ca intrarea era si mai mica cand au pornit mall-ul si nu puteai sa intri de loc. S-ar putea sa fie poveste, dar dupa cum e organizata treaba pe acolo, nu m-ar mira.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus