un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un albanez i-a furat lui Bush ceasul de la mana

12 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

În vizită de zilele trecute din Albania, preşedintele american a făcut o baie de mulţime (probabil văzând cât de popular este Băsescu prin astfel de tactici). Între secundele 50 şi 60 din film se vede cum un albanez îi fură ceasul de la mână. Şi pe la noi îmi aduc aminte acum câţiva ani ca cineva reuşise să fure un inel de pe mâna soţiei fostului regel Mihai, mă întreb cum reuşesc şi cât curaj sau disperare este necesară.

  3 comentarii

 1. loool.. asta da tupeu.. o fi facut practica la noi de e asa priceput :))

    (Citează)

 2. asti-a neam de hoti toti. niste musulmani jegosi care sunt tolerati in mijlocul europei, ar trebui toti aruncati in mediterana.

    (Citează)

 3. asta ultimu’.asta anonim.la ce ai spus..pot spune,si cred ca imi vor da si altii dreptate,pot spune ca dupa ce ai spus..tu esti jegosul nu ei

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus