un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rainbowz rulez

10 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Pozele cu curcubee sunt obligatorii pe orice blog după aşa ploaie.

Interesant ca ÅŸi pe Hotnews prima ÅŸtire este “Curcubeu în cartierul Titan”. A fost curcubeu ÅŸi în Tineretului ÅŸi aÅŸa cum se vede în poză, chiar ÅŸi în Colentina (măcar curcubee să aibă ÅŸi ei pe acolo, ca apă caldă până pe 11 iulie nu mai pupă). Hotnews cândva prezenta ÅŸtirile importante ale zilei în cel mai scurt timp posibil, comparativ cu alte site-uri. De la o vreme, se transformă în Libertatea combinată cu Gazeta Sporturilor, cu tot felul de ÅŸtiri inutile, galerii de fotografii cu vedete ÅŸi clasamente de genul “top 10 vedete cu cea mai mare gură” printre primele ÅŸtiri.

    5 comentarii

  1. Marius Muscalu

    10/06/2007 la 11:18 AM

    lol !!! si pe hotnews a aparut o stire cu un curcubeu…loooooooooooooooooooool !!! pe hotnews !!! bine ca nu e si pe cnn…

      (Citează)

  2. din pacate in militari n-a plouat si a fost unu’ mic. mic de tot.

    http://img409.imageshack.us/my.php?image=curcubeukk3.jpg

      (Citează)

  3. alexandru savu

    10/06/2007 la 12:50 PM

    A fost și-n rahova. OMG
    Rainbow la PROTV:P

      (Citează)

  4. la atatea curcubee inseamna ca cineva acolo sus iubeste bucurestiul..desi,la cate bufnite si parasute gay misuna prin capitala,ma indoiesc..

      (Citează)

  5. al 3-lea blog pe care vad asa ceva

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus