un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bravo Hamilton!

10 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Aşa cursă de mult nu am mai văzut în Formula 1! A avut de toate: depăşiri, abandonuri, un accident spectaculos şi altele normale, răsuciri, steaguri negre şi Safety Car mai mult decât îmi doream. Peste toate acestea s-a impus Hamilton, cel mai constant pilot al acestui sezon, primul în clasamentul piloţilor şi prezent pe podium în fiecare grand prix al anului 2007. Dacă o ţine tot aşa, are şanse să iasă campion mondial din primul său sezon în F1. Cred şi sper că nu mă înşel când spun că oricum, în anii ce urmează, titlul îi va reveni cu siguranţă şi acestui pilot. Cu atât mai mult mă bucură faptul că echipa McLaren este pe val, au cele mai bune maşini anul acesta şi piloţii se descurcă bine.

    4 comentarii

  1. Spledida cursa.. . Imi doresc si va doresc sa tot avem parte de asa ceva in F1 :)

      (Citează)

  2. Pacat ca TVR-ul tot nu stie sa transmita o cursa la nivelul la care ar trebui sa o faca. Au taiat transmisia exact dupa linia de sosire, in loc tocmai la acest eveniment sa transmita mai mult, sa auzi stiri despre Kubica, sa-l vezi pe Hamilton la prima victorie, pe Wurz pe podium, conferinta de presa, etc…

    Ani de zile au transmis toate acestea la victoriile repetitive ale lui Schumacher, toate la fel, dar acum cand in sfarsit e interesant, nu mai exista spatiu de emisie.

      (Citează)

  3. Intr-adevar, frumoasa cursa, exceptand accidentul lui Kubica! Hamilton e un fenomen, iar Heidfeld e revelatia sezonului.
    E, hai, acuma, nu fi si tu carcotas, ca nici pe vremea lui Schumi nu aveau transmisii decente cap-coada, imi aduca aminte de lungile curse de la Monaco sau Hungaroring, cand daca mai aveam cate un accident, n-apucam sa vedem podiumul

      (Citează)

  4. Salutare Radule.
    Hamilton este un pilot bun, imi place cum conduce insa nu mi se pare un geniu al volanului. Nu pot sa nu remarc norocul lui extraordinar, piloti buni mai sint si altii, dar nu toti au norocu sa pice la McLaren din primu an in Formula 1.
    Baietii de la McLaren da, prezinta nise masini bune, ceea ce nu am inteles este de ce Alonso spre sifrsit nu a mai putut sa il alerge le Raikonnen si chair a pierdut un loc fiind depasit de o masina Honda de care mai inainte trecuse ca si cum ar fi fost intirziata. Sa fi fost oare o pierdere de compresie a motorului dupa atita alergatura?
    Legat de TVR pot sa spun ca are 2 comentatori foare slabi in opinia mea. Tipul de la Bucuresti are niste comentarii deplasate si ride cam aiurea, iar ala care coemnteaza mereu din afara parerea mea sa ne scuteasca.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus