un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Invasion si Criminal Minds, pe ProTV

11 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

ProTV va difuză în curând două seriale foarte bune. Primul este Invasion, despre care am mai scris pe aici. Un serial de anul trecut, bine făcut, cu suficiente mistere, întorsături de situaţie şi episoade care te fac să-l vrei pe următorul cât mai repede. A fost făcut doar un sezon, însă merită văzut. ProTV a tradus titlul în “Călătorii în necunoscut”, deşi nu cred că ar fi fost ceva în neregulă cu “Invazia”

Al doilea este Criminal Minds, pe care AXN îl transmite acum. Pentru cei care nu au văzut nici un episod, este ceva gen Profiler, cu o echipă FBI care anchetează tot felul de crime. Are mare succes în străinătate, AXN e deja la sezonul doi. Şi văd că şi CSI: NY apare pe site-ul ProTV, probabil îl vor da şi pe acesta.

    5 comentarii

  1. invasion e super. recomand.

      (Citează)

  2. hi what is this mysterious language i see before me? rumanian? i’ve no idea. well you came up as the next blog along from me so i thought i would say hi! come by mine some time gledwood2.blogspot you’re welcome any time to come peruse my secret diary online as i call it
    hope to see you there
    if you do come please tell me where you are from and what language that is!
    all the best 2u
    from
    gledwood
    “vol 2” …

      (Citează)

  3. Criminal minds cred ca e la al 6-lea episod deja pe ProTv.

      (Citează)

  4. Mai, parca, C.S.I. N.Y. e difuzat de Pro inca de anul trecut, joia de la 00 sau ceva pa langa, asta daca nu-l incurc cu Miami, dar cred ca nu, p-asta parca il dadea AXN.

      (Citează)

  5. Miami era pe ProTV de mai mult timp. NY eu stiam ca e doar pe AXN pana acum.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus