un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Va vin facturile RDS tarziu?

31 May 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Mie da, practic nu-mi aduc aminte ultima oară când am văzut factura de net în cutia poştală, de obicei mă duc şi întreb la casierie cât e de plată şi achit.

Poliţia a descoperit 20.000 de plicuri ale RCS-RDS conţinând facturile diverşilor abonaţi, aruncate într-un canal de colectare de pe la Dunăre. S-a dovedit că un curier le aruncă pe acolo în loc să le livreze clienţilor. E un articol în Evenimentul Zilei.

Totuşi, RDS-ul tot cele mai bune oferte le are. Mă uitam zilele trecute că ClickNet reduce la jumătate abonamentele. Asta înseamnă că un ClickNet Express 1,5 Mbps va ajunge de la 25 (euro, bănuiesc) la 12 euro. Iar eu dau la RDS 12 dolari pe 50 Mbps. Deja când trag de pe trackere cu 3 MB/s mi se pare mică viteza, m-am obişnuit cu 4 sau mai mult. Pe extern trag constant cu 200 kB/s, uneori 400 kB/s. Şi în acei 12 dolari intra şi post telefonic RDS.Tel cu 1000 de minute în reţea şi 100 de minute cu Romtelecom şi 30 cu mobilele. La UPC nici nu mai zic, ofertele sunt tragice.

În alte ştiri, americanii au arestat unul din cei mai mari spammeri din lume. Omul se îmbogăţise din trimis milioane de spam, se lăuda că poate trimite 20 de milioane de mesaje în 15 zile, pt un tarif de 500 de dolari. Link.

    2 comentarii

  1. si la mine vin foarte tarziu dar ce sa zic … restante nu imi baga si am platit-o si dupa 2 luni avand impresia ca o platisem :))

      (Citează)

  2. mda, in evz. filmul e pus de mine ieri la ora 10 dimineata, iar ei s-au trezit ca de fapt le-a gasit politia, cand eu i-am anuntat pe cei de la rds…ce sa zic, deontologie de kkt

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus