un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Halo 2 pentru PC, pe trackere

21 May 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Am avut surpriza sa vad astazi pe C-Zone jocul Halo 2, al doilea din seria de mare succes Halo (s-a vandut in draci, s-au scos si carti, se face un film, etc). Microsoft s-a tinut de cuvant si a scos acest joc si pentru Vista, ca sa-l poate juca si posesorii de PC, nu doar cei cu Xbox.

L-am bagat si eu si am dat o tura prin el. In primul rand… pe Sempron 2800, Vista, 1 GB DDR, 7600 GS, merge in 1024 pe Low. Daca trec detaliile pe Medium, abia se mai misca meniul. Pe Low grafica imi aduce aminte de Jedi Knight, cam asa arata. E un shooter, e dinamic, iei arme de pe jos, tragi in extraterestrii. Fara activare jocul te lasa sa joci doar prima misiune, pe care am terminat-o in mai putin de o ora. Din cate stiu, merge doar pe Windows Vista, dar nu necesita o placa de DirectX 10, dovada ca a mers si pe a mea. E drept ca am un PC cam varza, probabil pe alte sisteme se va misca mai bine, insa eu zic ca se mai putea lucra mult si bine la optimizarea lui.

  1 comentariu

 1. varza?:)) pai ma inspaimanta si pe mine daca ma gandesc ca poate nu e departe de al meu. sa inteleg ca totusi nu e DDR2 memoria? eu am procesor p4 950d la 3.4

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus