un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce penibil e Becali

9 May 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Mi se pare că atitudinea lui Gigi Becali din ultima vreme este foarte penibilă. În general mă doare undeva de fotbal, mă uit când e un spectacol frumos dar nu mă supăr prea tare când pierde echipă cu care ţin. Însă dacă aş fi suporter stelist, m-aş oftica să văd ce face Becali.

A fost la tribună oficială a lui Dinamo la meciul cu Cluj, parcă. Invitat de echipa dinamovistă, s-a dus în tribună rivalei de moarte a echipei patronate de el, şi a ţinut cu Dinamo. Acum anunţă că se va ruga pt Dinamo, ca să pice în preliminarii cu cea mai uşoară echipă posibilă, şi că îi va lăsa pe gratis să joace pe stadionul din Ghencea, care este omologat pt Liga Campionilor. Că i-o aduce lui Borcea pe Shakira să-i cânte, că îi sponsorizează cu bani…

Cum să zici din astea despre echipă pe care orice suporter stelist o urăşte, iar el ca patron ar trebui să fie şi mai consecvent? Mă întreb ce ar fi făcut Borcea pt Steaua în situaţia inversă. Pt ca din câte îmi aduc aminte, la fiecare meci al Stelei în Champions League declara că speră să piardă cât mai rău romanii, că nici nu se uită la meci, că e visul vieţii lui să-i vadă pe stelisti pierzând cât mai multe, că se bucura la fiecare gol al lui Real Madrid sau Lyon.

Uneori câştigi şi faci mişto de pierzători, aşa cum Becali făcea mişto de dinamovişti anul trecut, că pt ei liga e doar la televizor şi din astea, “să moară Borcea de oftică”. Alteori, se întoarce roata şi pierzi, ieşi pe locul 2, pe 3, etc… trebuie să ştii să pierzi cu fruntea sus, dacă mai bine n-ai putut să te descurci. Nu să te ploconeşti atunci în faţa celor mai buni, ca să te ajute pe tine să ieşi imediat după ei. Să le dai bani, jucători şi ce le-o mai fi promis probabil, că e clar că nu doar pt rugăciunile lui Becali face Dinamo din astea. Într-o zi te dai zmeu şi Mihai Viteazul, în următoarea pupi picioarele rivalilor şi speri să-ţi arunce nişte resturi de la masa lor.

    1 comentariu

  1. E becali, ce poti sa-i ceri?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus