un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Plec 3 zile in Anglia

22 Apr 2007  ·

TURISM  ·

3 comentarii

Mâine dimineaţă, cu o cursă British Airways, într-un avion Airbus A319, plec spre Marea Britanie, într-o scurtă călătorie “de afaceri”, din care mă întorc miercuri. Destinaţia finală este Burgess Hill, la vreo 70 km sud de Londra. Nu ştiu dacă va fi timp să şi vizitez ceva din Londra, măcar să văd de pe afară câteva palate, poduri, turnuri, biserici, parcuri şi ce mai au celebru acolo, dar voi încerca. Şi voi încerca să ajung şi în Brighton, la doar 15 km spre sud de unde voi sta, un oraş mai mare, staţiune la Atlantic, cu câteva obiective turistice interesante.

Nu ştiu dacă voi avea timp de scris câte ceva pe blog. Voi încerca. Dacă nu, ne auzim din nou miercuri seara, când voi avea multe de scris şi multe fotografii de arătat (dacă nu apar diverse întârziere minore, precum curse amânate, probleme la vamă, mă confundă cu un terorist, sau se prăbuşeşte avionul).

  3 comentarii

 1. Have a safe flight! Asteptam poze si detalii. :D

    (Citează)

 2. super tare, i wanna come :D

    (Citează)

 3. Daca eviti cuvintele: terorist, bomba, Bin Laden, kill the cuin, te intorci repede. Sa nu iei nimic de baut la tine, nu te lasa romanii sa treci. In Dubai la check-in puteam sa car canistre, in orice cursa, inclusiv Air America, te intrebau, te puneau sa gusti, scanau, la revedere. Booti din romania, mi-au luat PET de 0,5 de pepsi (desi e permis 0,5l de pers), dar, lol, la sticle de pana in 200 ml, l-au desfacut (desigilat) si aruncat. Asa ca, fara obiecte taioase, rangi, cutite, lame de bonfaier (erau la Otopeni confiscate), fara cuvinte tari, fara frica…si te vedem acasa!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus