un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lalele in Cismigiu

21 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii

Parcul Cişmigiu arată superb în aceste zile. Mereu a arătat bine, fiind foarte îngrijit datorită faptului că se afla în centru şi vizavi de primărie. Dar acum au pus lalele peste tot, şi este foarte viu colorat (de fapt a arătat şi mai bine, unele flori fiind deja trecute acum). Toată lumea îşi face poze, se plimba, îşi alege floarea preferată. Am făcut şi eu poze şi am pus de-o galerie micuţă, câteva exemple şi mai jos. Găsiţi în fotografii şi cele două lebede pe care noaptea le încuie şi le păzesc jandarmii, plus celebra căprioară de lemn a fotografului din parc, am impresia că este de când lumea acolo.

Toate imaginile aici.

    7 comentarii

  1. ar fi foarte frumos sa arate toate parcurile asa ca si asta dar de unde atata bucurie..

      (Citează)

  2. frumoase poze si arata foarte bine parcul…

      (Citează)

  3. Frumos, frumos! Si Herastraul are lalele frumoase.. S-au ocupat de el de vreo luna..

      (Citează)

  4. www.cristiroman.ro

    21/04/2007 la 2:25 PM

    caprioara aia e acolo de cind eram eu minz :))

      (Citează)

  5. arata foarte bine am fost si eu ieri pe acolo si e chiar frumos

      (Citează)

  6. Acum o saptamana, in saptamana de dupa Pasti, soacra-mea si sora ei se intorceau de teatru (da, suntem o familie culta) si a vazut o ceata de 4-5 connationali tuciurii care recoltau cu spor lalele dintre cele frumoase, pozate de tine. Cum in familiile bune, se ia atitudine, personajul de mai sus, a vociferat, a amenintat, a format 112, a reclamat, a venit Politia, a constatat, a multumit, a intarit paza si uite asa, daca mergeti si maine, datorita familiei mele, inca puteti vedea lalele. Ce uameni!

      (Citează)

  7. Ce suacra!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus