un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa sucuri in Cora

30 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Ieri am fost în Cora cu alte treburi. Mi-am luat un încărcător de baterii, am găsit la 85 de lei un GP PowerBank Quick cu încărcare în 8 ore, LED-uri de indicare încărcare şi terminare, şi 4 acumulatori de 2000 mAh incluşi. La preţul ăsta în alte părţi găseam cu încărcare în 16 sau chiar 20 de ore, şi mie îmi trebuie de maxim 8 ore pt că mai mult de atât nu apuc să stau în hoteluri peste noapte.

Mi-am luat şi sucuri însă. A apărut Gatorade de lămâie, la o sticlă opacă şi verde. Acum ceva vreme prezentăm poze cu Gatorade albastru şi ziceam că dacă ar fi verde ar fi kryptonită, ei bine ăsta de lămâie chiar e ceaiul lui Superman. Am mai luat şi nişte sucuri naturale Rauch. Când le-am luat mă gândeam că sunt o victimă a publicităţii, pt că nu ştiam nimic despre această firmă decât că sunt sponsori pe la o echipă de Formula 1, pe maşina cărora le-am văzut sigla. Şi nici măcar n-au fost scumpe, la vreo 6 ron pe cutia de 2 litri.

Campania Coca-Cola Zero era în toi. “Acelaşi gust, dar fără zahăr”. Vine un tip la mine:
Salut! Acum poţi să încerci noua Coca-Cola Zero, are acelaşi gust ca cea obişnuită, dar nu conţine deloc zahăr.
Aha! Şi de ce n-aş vrea să conţină zahăr? îl întreb eu cu un ton politicos şi o cea mai bună faţă de posibil cumpărător prostălău pe care am putut să o fac.
Ehm… ăăă… er, nu ştiu. Nu are zahăr, dar are acelaşi gust, asta e tot.
Păi şi atunci de ce să nu iau Cola normală, dacă asta nu are nici un avantaj prin absenţa zaharului?
Păi nu ştiu, zice tipul de la Coca-Cola, nedumerit şi vizibil încurcat.
Mă decid să-l ajut eu, că poate îl întreabă şi alţii.
De exemplu, ar fi mai bună Cola Zero dacă aş vrea să slăbesc, pt că nu are zahăr?
Ăăă… nu cred. Nu cred că are legătură zahărul.
Mda, bine, lasă atunci.

După un timp am vrut totuşi să iau o sticlă de jumătate de litru pt altcineva. Dar nu mai aveau de jumătate. Bună campania.

    4 comentarii

  1. Saracu’ baiat. :)
    L-ai bagat in metafizici si el de-abia se obisnuise cu haifaiv‘ul

      (Citează)

  2. sa intelegem ca nu ai incercat? :P sau daca ai incercat chiar se simte diferenta?

      (Citează)

  3. LOL.. a cam chiulit de la orele de biologie si chimie. :))

    @laur: normal ca se simte.. 8-)

      (Citează)

  4. Am baut o gura de la cineva la servici, mi s-a parut mai apropiat la gust de Cola normala decat e Cola light de cea normala. Exista diferenta insa…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus