un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

S-a terminat Day Break

5 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Am văzut ieri episoadele 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 şi 13 din Day Break, serialul pe care canalul ABC trebuia să-l dea în pauză de la Lost, iarna asta. A dat doar 6 episoade la TV, celelalte au fost puse pentru download pe site-ul lor, dar doar pt americani. Însă au apărut pe trackere la noi. S-a terminat, fiind de la început gândit pt 13 episoade.

Pot spune că a fost foarte interesant. Poliţist, de acţiune, cu întorsături de situaţie, cu o intrigă mişto, nu regret că l-am urmărit. Cum are doar 13 episoade, îl recomand pasionatilor şi pasionatelor de seriale de acţiune şi investigaţii. Are un început, un sfârşit, nu rişti să se transforme într-un serial care tot continuă cu anii, pt că e deja încheiat şi nu se mai filmează la el.

  1 comentariu

 1. si top gear sa terminat , bine sezonul asta :(

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus