un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Pisi pisi pisi

6 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Graficul de mai jos, Cat Proximity, mi s-a părut genial. Descrie perfect un fenomen ilogic dar des întâlnit în viaţă: faptul că unii oameni, atunci când văd ceva foarte drăguţ, de genul o pisicuţă, un căţeluş, un bebeluş, etc, se transformă dintr-o dată din oameni serioşi în mai copilăroşi aşa, şi scot tot felul de sunete ciudate şi fac gesturi şi arată cam ridicol vorbind cu respectiva vietate şi alintând-o. Dar e distractiv, şi mi se întâmplă şi mie, ca în grafic, atunci când văd vreo pisică pe stradă şi încep să o strig sau să o mângâi. Mi s-a părut foarte marfă ideea cu reprezentarea matematică. De pe xkcd.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus