un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pentru fata de ieri din ceainarie

18 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

10 comentarii

Ieri eram într-o ceainărie. Fără legătură cu ce voi povesti în continuare, am vaga bănuială că în această ceainărie îţi aduce acelaşi fel de ceai indiferent ce ai comanda, pt ca ieri am luat ceva cu fructe de pădure şi nici măcar nu era rozaliu la culoare, ci galben şi nu simţeam gust de afine sau căpşuni şi din astea. La masa vecina, două fete şi un băiat.

Cum locul e mic şi unii nu îşi dau seama că frumos ar fi să vorbească în şoaptă, din respect pt cei de la celelalte mese, auzeam tot ce discutau aceşti 3 tineri. Una din fete povestea că iniţial ea intrase la Conservator, cu bursă chiar, şi cânta de zor la un instrument sau ce fac cei de la Conservator. Însă, stupoare, “tragedy strikes!“, cum ar spune australienii. Profesorul cu care studia i-a spus că este bună, dar dacă vrea să ajungă mai departe, trebuie “să presteze”, şi spunea ăsta în sensul de “călărit poneiul”, da, aţi ghicit, sex.

Se întâmplă aşa ceva la Conservator? E ceva normal pe acolo? Fetele care au ajuns mai departe oare chiar au fost talentate sau au fost “talentate”? Are cineva idee?

Acum… dorinţa profesorului nu mi se pare anormală :D Poate fata cânta la flaut sau la vioară, şi deci făcea lucruri incredibile cu limba, respectiv mâinile. Gura sigur o avea mare, că o auzea tot localul când vorbea. Păcat că discuţia celor 3 a schimbat subiectul apoi, pentru că toată lumea prezentă în ceainăria respectivă a rămas nelămurită, a prestat fata sau nu? A dat mâna cu ciclopul, sau şi-a păstrat demnitatea şi a plecat să studieze în altă parte, într-o instituţie mult mai pură şi civilizată, unde astfel de lucruri nu se întâmpla niciodată, cum este ASE-ul de pildă? Dacă citeşte acest post, o rog să ne răspundă :D

    10 comentarii

  1. Eu cred k a prestat, si vorbea intentionat mai tare, ca sa se laude :)

      (Citează)

  2. stefan tuchila

    18/03/2007 la 6:12 PM

    sper ca aia cu ase-ul este o ironie. probabil e locul unde se intampla cel mai des. si sursele sunt sigure :)
    de fapt, se intampla in orice facultate, depinde peste cine ai nenorocul sa dai. traiasca flagrantul !!! :)

      (Citează)

  3. cred ca ai fost cam rautacios la postul asta. ai spus ca avea gura mare motivand ca a auzit`o tot localul, care initial ziceai ca este mic, asadar aplicand regula de 3 simpla si gura ei trebuie sa fi fost cel putin mai mica decat a celor din localurile mari :)

    si despre acestea doresc eu sa scriu in continuare, de fapt despre toate localurile oradene pentru ca aici se intampla ceva ciudat(e drept nu tot timpul)

    exista o specie de oameni de succes, in general valutisti, traderi de masini/stuff peste granita, bulangii sau cocalari care`si fac un obicei in a vorbi “peste mese”. dracu stie cum se face dar mereu nimeresc 2 ciutaci de`astia in colturi diagonal opuse cand incep sa`si aminteasca: bai frate sa vezi ce m`o tzepit ala de x.000 de euroi… dar sa vezi ce l`am tunat cu prietenii mei de`i la reanimare acuma… sa vezi ce panarama si`a tras ala… si cum se uita la mine proasta… etc.

    astia sunt adevaratii subiecti ai postului tau, nu amarata de la conservator care poate din etuziasm(nu vad alt motiv in a da pe fata niste fapte penibile) sau nebagare de seama ti`a stricat tie ciaiul si asa nu foarte reusit :)

    in rest de bine

      (Citează)

  4. normal ca faza cu ASE_ul e ironie, dovada si pleonasmul:”nu se intampla niciodata” :D

      (Citează)

  5. Nu mi se pare pleonasm “nu se intampla niciodata”. Doar pt ca folosesc verbul la forma negativa, nu include si perioada de timp, cum e de ex “nu se intampla azi”.

    Evident, eram ironic cu ASE-ul :P La Electronica de ex nu prea cred ca se intampla, foarte putine fete pe acolo si in general invatau bine. Iar la profii din Electronica nu cred ca li se mai scoala oricum.

    koma, in Bucuresti nu prea sunt discutii din alea in localuri. Astia de ieri, dupa ce au discutat de Conservator, au mai vorbit despre cum sunt priviti romanii in strainatate, ce cred englezii despre noi, ce rude au lucrat prin strainatate, chestii din astea filosofice. Si daca nu ma insel, fata zicea ca daduse 500 de euro pe flaut, de entuziasm ca a intrat la Conservator.

      (Citează)

  6. Radu…las-o pe aia cu Electronica. Nu pentru ca invata fetele bine, ci pentru ca fetele din Electronica arata varza. Nu stiu cine le-ar calari. Ia sa fi fost numai frumuseti sa vezi ca s-ar fi auzit si despre Electronica astfel de povesti. Si acum, nu ca as vrea sa jignesc, dar…sunt si fete care prefera sa ia examenele usor, adica sa “presteze” cum ai spus tu, decat sa-si bata cap’soru ala al lor prea mult. Nu zic ca este o regula, dar exista si astfel de fete. Si slava domnului ca avem o groaza de exemple, vedete care au “reusit” in cariera lor, sau care au “reusit” in viata in general, prin cai mai putin sfinte (exemple cunoasteti si voi, alde Monicutza lu’ Iri, alde Trident, alde Monica Barladeanu si alte multe astfel de starlete mioritice). Totul tine de firea respectivei persoane.

      (Citează)

  7. Eh, e greu de spus daca fetele din Electronica arata varza. Noi aveam 10 fete in serie, dar de ex cand m-am dus la proful de licenta sa-l intreb ceva si era cu aia de anul 2 sau 3 in curs, am numarat 35 de fete doar in sala aia. Poate generatia noastra a fost atipica.

      (Citează)

  8. Poa’ sa fie si 100 daca arata toate cum arata fata standard in electronica atunci de pomana. Iar daca nu..presteaza…vrei sa-ti dau nume de fete sau profi (ma rog laboranti/seminaristi si alti bagatori de seama de p-acolo)

      (Citează)

  9. Da-mi, ca niste barfe in plus despre fete sau fosti profesori nu strica niciodata.

      (Citează)

  10. sa nu uitam ca exista si exemple de tipi+profe. cel mai recent fiind un caz la craiova. adica tipul, student la drept, avea restanta, ea fiind profa care il picase. de la meditatii au ajuns la altceva

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus