un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Incepe MotoGP

10 Mar 2007  ·

AUTO  ·

Spune-ți părerea

Peste cam 3 ore şi un pic, începe sezonul 2007 al MotoGP. Rossi în pole-position în Qatar. Nu ştiu de ce nu e duminică această cursă. Nu sunt la curent cu eventualele modificări din motociclism, la regulament, piloţi, echipe (m-am documentat doar de Formula 1 între sezoane, săptămâna viitoare prima cursă), dar sper să câştige Rossi titlul anul acesta, după ce în 2006 a cam avut ghinion şi probleme tehnice.

MotoGP pe MotoGP-live.
MotoGP site-ul oficial.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus