un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Catalogul IKEA scanat

8 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Am prins azi un catalog IKEA şi am scanat nişte pagini. Util pt cei care nu mai pot aştepta până îl primesc şi ei, până se deschide, sau dacă sunt din zone îndepărtate ale ţării şi nu vor ajunge pe la IKEA din Bucureşti.

Catalogul are 270 de pagini, de calitate. Multe produse, de dormitor, baie, bucătărie, debara, camere de copii, birouri. Ce mi-a plăcut e că scrie cine a fost designer-ul fiecărui produs, şi faptul că vând şi veselă, oale, savoniere, prosoape, decoraţiuni, aşternuturi şi tot ce mai trebuie ca să şi utilezi camera, nu doar să cumperi de la ei mobila.

Pt cei care nu cunosc sistemul IKEA sau n-au fost la vreun magazin prin străinătate, primele pagini vă lămuresc despre ce tb să faceţi în magazin. Citiţi eticheta, notaţi pe o hârtie codul produsului şi zona de aprovizionare, apoi vă duceţi singuri şi îl luaţi din raft. Totul este împachetat cât mai compact şi vă instalaţi singuri totul, rapid şi uşor (zic ei). Preţurile nu sunt chiar mici, dar dacă vin cu produse de calitate se justifică (canapelele de ex aveau garanţie 25 de ani).

Am pus scanurile pe net, cu butoane de next şi previous, pt ca de cele mai multe ori sunt pagini consecutive. Sunt suficiente pt a vă face o idee despre ce veţi găsi acolo după 21 martie. Enjoy!

Catalog scanat.

    5 comentarii

  1. http://www.ikea.ro – catalogul e online de duminica :)
    Dar e de apreciat intentia.

      (Citează)

  2. Da, am intarziat prea mult si mi-au luat-o bulangii inainte :P

      (Citează)

  3. :)))))

      (Citează)

  4. Lasa Radu , intentia conteaza . O sa fie balamuc prima saptamana cred , la ce preturi au in catalog . Oricum birou de calc la 60 RON (al mai ieftin) e cadou asa ca o sa le fac o vizita la prima pensie :d

      (Citează)

  5. stefan tuchila

    09/03/2007 la 4:24 PM

    de montat se monteaza usurel, eu sunt mobilat 100% ikea :) si merge. doar ca filozofia lor (cel putin la produsele ieftine) este ca trebuie sa tina in jur de 2 ani, deh, secolul vitezei. deci nu va asteptati la durata de viata.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus