un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

RoBlogFest 2007, liber la votare

15 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Roblogfest 2007 a intrat in faza de votare, de pe 15 februarie si pana pe 1 martie se accepta voturi. Voi modifica si eu un pic blogul aici, ca sa implor lumea sa voteze cu mine. Sfatul meu este sa nu va grabiti, sunt destule zile la dispozitie, nu dati navala din prima zi. Daca aveti timp, luati-o incetisor, analizati fiecare categorie, aruncati un ochi pe cat mai multe bloguri, inainte de a vota. Eu asa voi incerca sa fac, si voi scrie aici pe cine am votat de la fiecare categorie. Atentie, se poate vota o singura data de pe o adresa de email, asa ca fiti cu atentie pt a nu aparea erori. Selectati blogul dorit, apasati Voteaza si veti fi trecuti la categoria urmatoare. Va trebui sa urmati si linkul din mailul de confirmare a votului pe care il veti primi, pt a valida voturile exprimate.

Si “Lumea nwradu” este pe acolo, nominalizat la 1. Cel mai bun blog (pozitia 134 in lista), 2. Cel mai informativ blog (pozitia 43), 3. Cel mai bun blog personal (pozitia 174), 6. Cel mai bun blog nou (pozitia 150), si 8. Cel mai bun post de blog (pozitiile 210-214, votati-l pe cel preferat). De asemenea, Jobbing Blog este nominalizat la categoria Specialist – Cel mai bun blog de afaceri (pozitia 17).

Ca observatie personala, remarc un numar foarte mare de nominalizari la “cel mai bun blog nou” (inclusiv al meu, pt ca nu a implinit 1 an inca). Se confirma inca o data ca bloggingul a luat amploare la noi in ultimul an. La “cel mai bun design de blog” e cam bizar, multe dintre nominalizari sunt template-urile clasice de Blogger sau WordPress. Cum spuneam, atentie ce votati, trebuie gandit un pic mai adanc decat “mie imi place blogul X, il votez la toate categoriile la care e inscris”

    4 comentarii

  1. Sa inteleg ca cei cu FTTB powah or sa castige acest concurs ? :D

    Anyway Up one vote from me :D

      (Citează)

  2. and one vote from me

      (Citează)

  3. Am votat si eu pentru tine. Iar pozele cu focurile de artificii si florile din Herastrau sunt de-a dreptul fermecatoare 8->

      (Citează)

  4. Va multumesc tuturor!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus