un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La ce distanta trebuie sa stea manzul de caruta?

16 Feb 2007  ·

AUTO  ·

2 comentarii

Cea mai amuzanta stire citita de mine in dimineata asta vine de pe Antena3.ro. Unele intrebari de la testul de redobandire al permisului de conducere, daca a fost suspendat din cauza punctelor acumulate, dau probleme soferilor. Nu stiu daca e adevarat, dar Antena3 spune ca urmatoarele intrebari apar prin chestionare:

“La ce distanţă trebuie să stea mânzul de căruţă?”
“Ce lungime trebuie să aibă frânghia cu care este legat mânzul de căruţă?”
“Vacile care merg pe carosabil trebuie legate între ele?”
“Cel care conduce vacile pe carosabil trebuie să aibă o lesă?”

Bine ca nu e si clasica “Definiti Universul. Dati 3 exemple”

    2 comentarii

  1. lui tata i-au luat permisul si acum invata pentru examen. aseara imi citea din carte ceva de partea pe care trebuie sa stea mielul (sau manzul, un animal, oricum). fascinant :|

      (Citează)

  2. Iti dai seama cat de inapoiati suntem cand vezi astfel de elemente in codul rutier nou facut. Si cat de idioti trebuie sa fie aia care au selectat si astfel de intrebari pt chestionarele de redobandire a permisului, de parca am mers cu caruta si cu vaca dupa noi, nu cu masina prin oras.

    Chiar nu inteleg, la ce imi foloseste sa stiu unde trebuie sa stea manzul, din moment ce eu merg cu masina?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus