un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi indicii in Lost

11 Feb 2007  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Fara indoiala ca toti fanii serialului Lost au urmarit episodul 7 din sezonul 3, care a aparut zilele trecute pe trackere, dupa ce s-a terminat pauza de iarna din sezon. Daca nu ma insel, de acum Lost va rula 16 episoade fara intrerupere, pana la sfarsitul sezonului 3. Si AXN incepe sa transmita sezonul 3 la televizor, pt cei care nu au Internet.

O chestie bizara in acest ultim episod, “Not in Portland” (parca). Stiti cand Sawyer, Kate si Alex se duc sa-l recupereze pe tipul ala, si il gasesc legat de un scaun intr-un fel de camera de spalat creierul? Si pe ecran apar tot felul de imagini bizare si sunetele sunt foarte ciudate? Ei bine, cineva a ascultat in sens invers partea audio din episod, si o voce de femeie (destul de spooky, daca ma intrebati pe mine) repeta de mai multe ori “Only fools are enslaved by time and space”. E destul de clar, urmariti in secventa audio de mai jos.

In mod normal n-as fi scris asta, dar se leaga de o alta chestie gasita de un fan prea infocat al serialului. Stiti ca inainte sa intre sa-l salveze pe ala de care ziceam mai sus, il doboara pe un tip care il pazea la intrarea in casuta? Ei bine, printr-o analiza foarte complexa (zoom pe imagine, adica) s-a dovedit ca tipul ala citea “A Brief History of Time” a lui Stephen Hawking, mai exact capitolul despre gauri negre si cum se banuieste ca acestea pot distorsiona timpul si spatiul in jurul lor. Sper sa nu devina chiar atat de SF serialul… Parca vad ca o dau in ceva gen Triunghiul Bermudelor, mai ales ca si fenomenele de acolo sunt atribuite unui magnetism puternic.

    1 comentariu

  1. hehehe.. Interesant. Dar nu cred ca este importanta aceasta fraza in serial… cu atat mai mult cu cat fara o analiza a secventei ( cea ce nu cred ca fac prea multi fani ai serialului ) nu ar fi fost gasita. Mai degraba e un easter egg pus de producatori pentru a da satisfactie celor ce cauta astfel de lucruri si pentru a mai da ori o pista ( falsa probabil ) ori un subiect aprins de dezbatere.
    Stiu ca la un moment dat s-a facut o analiza amanuntita, frame by frame, a secventei din sezonul 2 cand “fumul” da nas in nas cu Mr.Eko .. iar camera traverseaza fumul. Si atunci au gasit tot felul de chestii “interesante” dar fara nici o valoare in povestea serialului.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus