un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Locomondo cu Liubi Liubi la Eurovision

10 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii

Locomondo cu melodia “Liubi Liubi, I love you” vor reprezenta Romania la Eurovisionul de anul acesta din Finlanda. Imi place melodia, nu e genul pe care o voi asculta, dar mi se pare inedita, in mai multe limbi (imi cam aduce aminte de Soto Intesso si Caterinca, de fapt), e in ritm de polka si iti vine sa bati din palme, si poate mai luam niste puncte si de la tari mai apropiate de spatiul ex-sovietic cu ocazia asta.

Interesant a fost votul. Locomondo a iesit pe primul loc la votingul telespectatorilor, si a luat 12 puncte. La votul juriului, Desperado & Tony Poptamas a fost pe primul loc, Locomondo pe doi. Bizar e ca Desperado & Tony Poptamas au fost in concurs cu doua melodii si poate au gresit aici, pt ca voturile s-au impartit intre ele, daca participau doar cu Where Were You poate ar fi castigat.

Moga s-a tinut de cuvant, asa ca si-a luat jucariile si a plecat acasa, retragandu-si si ultima melodie cu care ramasese in concurs (Morandi & Wassabi – Crazy). Le-a aratat astfel fanilor, care spuneau ca tot ce a facut el a fost pt Romania, cata dreptate aveau, adica zero.

    7 comentarii

  1. resant clipul d p youtube… oara numai eu vad o singura poza toata melodia

      (Citează)

  2. Da, era doar melodia cred. Am pus alt film, probabil captura live de la TV, nu cred ca au un videoclip facut inca.

      (Citează)

  3. Melodia este interesanta , ideea adica , din pacate nu este melodie de eurovizion pentru ca nu pune in valaore deloca calitatile vocale ale interpretiilor . Da daca stai sa te gandesti nici melodia a aia rock de a castiga anul trecut nu punea nimic in valoare :P

      (Citează)

  4. cine-i italianul? spaniolul e “domnul problema”?

      (Citează)

  5. Nu stiu cine e cine si de unde vine, dar da, Locomondo e o formatie facuta ad-hoc, cu diversi tipi de la diverse formatii.

      (Citează)

  6. Italianul e chiar unu italian…care vorbeste f. bine romaneste…a fost carabinier…a vorbit la emisiunea “Pro si Contra Eurovision”, emisiune ce a avut loc dupa finala…a fost mai tare decat show-ul. Multe acuze…

      (Citează)

  7. Dupa Let me try si dupa Tornero,asta ne va face de ras… Ultimii doi ani avem sperante la locurile 1,2,3 acum….. speram sa fim printre primii zece. BRAVO MOGA!!! RESPECT!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus