un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Fumatul interzis in Mall-uri

21 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Ziceam ieri ca in Cora sunt mai frecvente anunturile despre interzicerea fumatului in zona de mese. Acum se pare ca se va interzice fumatul si la mesele din mall-uri, ceea ce e bine, ca parca era furnal acolo. Ma deranjeaza sa fumez pasiv si cand ajung acasa si imi miros toate hainele a fum, abia atunci realizez in ce atmosfera am stat. Inspectorii au fost si ieri in Vitan si in Plaza si au dat amenzi administratorilor. Si tot ca Terminatorul, au plecat zicand “I’ll be back”. Ma intreb daca se va schimba cu adevarat ceva. Cred ca mallurile prefera sa plateasca amenda decat sa-si impiedice clientii de la o activitate care le aduce banet. Libertatea si Compact.

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus