un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cine e mai rapid, iPlay sau melcul?

8 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

11 comentarii

Melcul evident, pentru ca trackerul iPlay mai mult sta pe loc decat sa mearga. Nu stiu ce i-au facut, dar de acum vreo 2 saptamani e praf. Uptime cred ca spre 20%, cu indulgenta. A fost picat o gramada de zile, a revenit, abia mergea navigarea, categorii nu avea, a fost picat iar, s-au reparat meniurile, si a picat din nou. Si de atunci merge ca naiba, se incarca pagina linie cu linie, cand dai la urmatoarea ai surpriza sa vezi ca tocmai a picat si poate peste 2 ore revine iar, sau poate peste 2 zile. Era bun inainte, acum ma dispera.

Imi pare rau sa vad asta, pt ca mi se parea cel mai bun tracker romanesc. Iar ShareReactor mi se pare ca nu prea mai e la moda sau ceva… rar vezi un torrent care sa aiba mai mult de 20 de seeds. Parca nu mai e atata lume pe el. Si am observat ca de ex si la episoadele din serialele urmarite la noi, daca le luam de pe iPlay faceam lejer ratio minim 2, pe cand pe RSR abia fac 0,2 (e drept ca stau la seed doar cand nu fac altceva la calculator, si cand sunt plecat de acasa rar il las mergand). Mai folosesc C-Zone care e ok, doar ca te sperii cand mai primesti cate un mass message de la administratori si vezi ca sunt mai multe greseli gramaticale decat intr-un discurs de Vanghelie… mi se pare incredibil cum unii oameni se pot pricepe suficient de bine la administrare de servere, trackere, baze de date, etc, dar in acelasi timp gramatica limbii romane a ramas un mister total pentru ei.

Ah, si sa amintesc de Nimda. Din cand in cand, scuzati-mi expresia, i se scoala unuia de pe acolo sa rada tot si sa o ia de la zero. Sau le pica ceva si nu stiu sa repare decat prin reinstalare de Windows. E a doua sau a treia oara cand un cont bun de-al meu, cu ratio mare, nu stiu cate invitatii, etc, dispare si tb sa-mi fac altul. De data asta nici n-am apucat, ca s-au terminat inscrierile pana sa apuc, dupa ce mi-a disparut contul. Iar din ce vad prin stiri pe acolo, atitudinea e una atat de superioara, incat ai zice ca Nimda e cine stie ce tracker si gasesti acolo torrente aurite cu covrigi in coada sau ceva asa.

    11 comentarii

  1. Eu doar pe iPlay am cont, deoarece consider ca e singuru tracker ok din RO. Sper sa termine odata baietii cu perioadele astea de stagnare e site-ului.

    Cum ai zis si tu, pe iPlay se face ratie daca esti baiat bun si stai la seed, deoarece sunt tot timpul oameni on.

      (Citează)

  2. E riscant in “meseria” asta sa investesti totul intr-un tracker. Pt ca poate moare, dispare, se sterg conturile, etc. Pierzi ratie cand folosesti mai multe, dar e o asigurare buna in caz ca unul e down.

      (Citează)

  3. parerea mea e ca nimda e praf. acum de exemplu e cazut.praf era si inainte si acum ca l-au fcut numai de filme s-a dus jos de tot.c-zone si iplay sunt cele mai bune dupa mine. astept de vre-o luna http://rotorrent.net/ sa i se dea drumu si nimica.

      (Citează)

  4. asa , baga adresa completa, da si mail la orda.

      (Citează)

  5. Si eu folosesc iplay , aveam un cont mai demult cu ratie 1.(ceva) si mi l-au sters pe motiv de inactivitate mai mare de 28 de zile . Acum vre-o 3 luni am prins un pont de la cineva ( SW) si mi-am facut din nou cont la ei .Singura parte nasoala e ca la cei 32 de K upload pe care ii am eu nu pot deloc sa fac ratie si trebuie sa ma rog de colegi cu Fo sa stea la seed dupa id-ul meu.

    Revenind OT pot spune ca iplay rullz , insa il trage mult in jos faptul ca are downtime asa de mare si ca merge infect , si merge asa la orice ora , nu sa zici ca doar la ore de varf .

    Au stiut sa se milogeasca de bani si te recompensau cu VIP si nush ce ratie , spunand ca banii sunt pentru schimbarea serverlui si marirea bandei .MINCIUNA .

    O banda de 100Mb metro nu e mai mult de 150-200 de dolari si mai mult ca sigur gasesti si garantare , da nah au preferat de banii aia sa faca altceva .

    E cam dimineatza si sinapsele nu sunt prea de calitate , scuzati micile greseli :P

      (Citează)

  6. deci nu sunt singuru care crede ca “staff-ul” nimda e mai comunist decat Ceausescu

      (Citează)

  7. eu am cont pe extremeshare punct org. e destul de bun. baga seriale, filme, muzica. si in plus, pentru fiecare ora de seed primesti un punct. si la 100 de puncte primesti 5gb upload. eu ti-l recomand pe ast.

      (Citează)

  8. Am avut conturi pe torrentbytes, filelist, filemp3 si fileporn, si toate cu ratio mare, ca pe extern uploadam bine si erau multi care trageau. Dar tot asa, le-am pierdut c a n-am mai intrat, sau le-au sters aia brusc. Din toate, de filemp3 imi pare rau, ca uneori erau niste compilatii foarte bune de muzica.

      (Citează)

  9. Nu-mi dau seama cu ce au probleme.. cu netul cu serverul.. sau poate cu ambele. Probabil cu netul pentru ca au umblat si la avatare.. Intr-un fel e normal sa se intample asa daca “investec” doar in design ( la care iplay este number one intre trackere si nu numai ).. si maresc constant numarul de useri de pe tracker.
    Sincer, cred ca iplay-ul pierde teren in fata celor de la czone. Care dau si invite-uri si au un site mai mult decat functional. In ultimele 2 saptamani am preferat sa trag serialele de pe tv.torrents, chiar daca stiam ca o sa fac un ratio mai mic.
    Mai folosesc si torrentbits ocazional.

      (Citează)

  10. Cu serverul si baza de date as zice, pt ca ori merge ori nu, si pica din senin asa, nu ca atunci cand un site nu are destula banda. Poate e cum zic ei, si sunt in teste si imbunatatiri, desi nu vad nimic nou sau schimbat.

      (Citează)

  11. salut as foarte recunoscator celui care imi trimite o invitatie si mie pe iplay facetiva mila de mine caut de luni bune si nu se indura nimeni
    email:balauru_2009@yahoo.com
    Multumesc anticipat binevoitorului

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus