un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Blog anti-Becali

8 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

12 comentarii

Netics are o initiativa cam bizara, dar ma rog, treaba lui. Un fel de blog-campanie care doreste sa le arate oamenilor de ce nu trebuie sa-l voteze pe Becali la alegerile prezidentiale. Mai sunt vreo 3 ani pana atunci, si nu e ca suntem in pericol sa iasa Becali, dar fiecare cu metoda lui de a iesi in fata.

Gigi Becali – Presedintele Romaniei?

    12 comentarii

  1. Nu stiu de ce-si face netics griji, si asa nu iese becali presedinte, lumea vede tot timpul partea goala a paharului, omul acesta a ajutat niste oameni, multi oameni, daca v-ati pune in situatia lor cred ca ati gandi altfel, parerea mea.

      (Citează)

  2. Pe Basescu l-ati votat ?
    Cu ce e mai prost Becali decat Basescu?

    eu unul nu mai votez cu nici unul…ma duc si-mi anulez votu’.

      (Citează)

  3. Mersi de ca m-ai atentionat….
    s-a rezolvat cu blogul..nu mai exista

      (Citează)

  4. Ce nu mai exista? Ca n-am prins ideea.

      (Citează)

  5. Firefox can’t find the server at gigi-becali.ateism.ro.

    e doar la mine ?

      (Citează)

  6. mda , acum am vazut postul lui dorel

    ce pot sa zic , laudabila initiativa

    becali este un exemplu pur al culturii de mahala si al imbecilitatii

    ps: are si fani , vezi 3 posturi mai sus
    pps: sa va mai zic ca cine seamana se aduna :D

      (Citează)

  7. Mie imi merge, ba chiar a mai aparut un post de cand l-am scris eu pe acesta. Erau 2, acum sunt 3.

      (Citează)

  8. Nu-s asa sigur ca Becali nu o sa aiba sanse sa fie presedinte…

      (Citează)

  9. Bogdan, pe ce te bazezi cand zici asta? Are vreun program politic care ti-a placut si ai vrea sa-l vezi pus in practica? E versat in politica si ai vrea sa reprezinte Romania in orice imprejurare? Are oameni in partid de care stii tu ca sunt capabili sa guverneze tara impreuna cu el? Iti plac ideile lui privitoare la politica externa? Spune-mi doua din ele. Ti se pare ca din toti oamenii politici din Romania, Becali ar fi cel mai potrivit sa ia decizii in numele nostru, la o intalnire cu sa zicem Bush, Chirac, Merkel si Tony Blair?

    Nu te alege nimeni doar pt ca zici “vreau sa ne fie bine” si “eu tin la Romania”. Nu la presedinte, evident. Pentru intrarea in Parlament, pt puterea suplimentare care vine din pozitia politica, imbinata cu averea considerabila, e destul de popular si nu ma indoiesc ca va ajunge deputat probabil… Dar daca ne referim la Presedintie, trebuie sa ne gandim si la ce atributiuni are un presedinte, ce puteri, ce trebuie sa faca si cum, si daca persoana pe care o votezi e cea mai potrivita pt acest lucru.

    Anyway, nu vreau sa ajungem la o discutie despre care e mai bun, pt ca sincer nu imi prea pasa si mai avem vreo 3 ani pana la alegeri. Astfel de chestiuni ar trebui discutate pe blogul de care aminteam in post, daca mai merge.

      (Citează)

  10. hai sa fim si pro becali
    http://becali.go4president.com/

      (Citează)

  11. Considerati ca Gigi Becali este un infractor? http://www.geocities.com/sondajeopinie

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus