un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Britney se rade in cap

17 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Nu pot sa zic decat ca unele vedete sunt duse rau cu pluta. E ciudat cum poti trece de la a fi idolul tuturor fetelor (si al unor baieti) la a fi o mare panarama, intr-un timp atat de scurt. Casete video porno, divort, povesti interminabile despre betii si chefuri, poze deochiate, acum asta. Site-ul de unde am luat imaginea este acesta, are acolo link spre un alt site de stiri, plus niste imagini facute de la televizor. Imi place gif-ul animat din stanga sus, cu “bald is beautiful” in care e o imagine cu Britney rasa in cap, si una mai veche in care se vede ca e rasa si in alte parti.

  2 comentarii

 1. yup…she’s bald

    (Citează)

 2. daca dati careva de poze fara watermark, va dau un pupic

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus