un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Torrente false

29 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

Cica MPAA si RIAA, angajate in lupta impotriva pirateriei filmelor si muzicii si a tot ce e rau in lume, uploadeaza torrente false pe trackere, pt a descoperi IP-urile celor care vor sa le downloadeze. Nu stiu ce fac cu IP-urile, pt ca sa downloadezi un fisier de pe net nu cred ca este o crima (e drept ca nu stiu bine ce zic legile anti-piraterie), dar oricum, bizara manevra.

Explicatia aici.

    6 comentarii

  1. Aiurea , oricum iei doar o bucata din fisierul respectiv nu tot .

    Lasa ca oriucm trakerele romanesti care se respecta is pe baza de invitatie :P

      (Citează)

  2. sigur vin in romania pt mine :))
    sistemul bittorrent nu e este ilegal,ci doar downloadarea de muzica,filme,jocuri,soft fara licenta,drepturi de autor etc

      (Citează)

  3. lua-mi-ar ip-u’ dinamic pana la prima reconectare :D

      (Citează)

  4. hahahaha Freaq clar ! si mie !

      (Citează)

  5. Desi nu cred ca vine cineva dupa noi in Romania si oricum mai rar tragem noi de pe trackere care nu necesita invitatii si autentificare si uploaderi selectati… faza cu IP-ul dinamic nu are legatura.

    RDS-ul sau orice alt ISP care ofera IP dinamic tine loguri cu ce IP a alocat serverul PPPoE carui utilizator, intre ce ore si ce trafic s-a facut, ca doar nu e mare branza asta.

      (Citează)

  6. nwradu said…

    RDS-ul sau orice alt ISP care ofera IP dinamic tine loguri cu ce IP a alocat serverul PPPoE carui utilizator, intre ce ore si ce trafic s-a facut, ca doar nu e mare branza asta.

    Ca sa te gaseasca pe tine dupa ip-ul ala trebuie sa vina aia cu MAC-ul , si ma indoiesc ca s-ar deranja cineva sa te deranjeze pe tine leecher-ul fara o citatie sau vre-un mandat ceva ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus