un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Moga plagiaza

31 Ian 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Asta e parerea “specialistilor” consultati de ziarul Libertatea. Ca melodia “Dracula, My Love” cantata de Andra si Simplu, este copiata dupa E-Type – When Religion Comes to Town. Se duce imaginea lui Moga de compozitor genial?

Ce ma intreb eu acum:

1. Cate alte melodii romanesti au fost furate dupa melodii straine mai obscure? Mai ales ca ale noastre nefiind lansate la nivel european, e mai greu de observat plagierea.

2. Articolul din Libertatea include si cele doua melodii disponibile pentru download. Au dreptul sa distribuie o melodie in format .mp3, pe Internet, in scop clar comercial? Melodia este intreaga, format .mp3 stereo, 44 kHz, 160 kbps.

Am luat si eu melodiile. Sunt asemanatoare, dar niste fragmente din refren mi se par identice. Asta e.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus