un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mai e ceva de Playboy-ul romanesc?

26 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Eu n-am mai citit Playboy din liceu, cand abia aparuse, si de aia va intreb pe voi, ca poate mai sunt cititori care au in comun si blogul asta si revista de barbati. Se mai intampla ceva prin ea? Mai apare vreo vedeta, mai e vreun pictorial interesant?

Pt ca n-am mai auzit de mult vreo stire cum ca cine stie ce vedeta importanta de la noi apare prin Playboy. Cu cine mai umplu aia revista? Numai necunoscute, femei alese de ei la cine stie ce concursuri, etc? Mai merita banii dati pe revista? O mai cumpara cineva?

La straini macar sunt mereu vedete, cantarete, actrite noi, si sa apari in Playboy pare a fi o cale de lansare a carierei. La noi, parca e invers, pe langa faptul ca sunt aceleasi vedete rasuflate, nu vrea nimeni sa se dezbrace. Si de ce ar face-o pt 5000 de euro, cand mai bine se dezbraca pt cate un mos bogat, care le ia un Q7 pt asta? Dovada si lista cu vedetele care au trecut prin Playboy, numai fufe.

In aceeasi ordine de idei, revista Maxim mai apare? Ca se lansase de zici ca era Mesia revistelor pe piata romaneasca. Si cu ce au venit? Cine a pozat pentru ei? Si ca apare Patruleasa intr-un “pictorial provocator” cui ii pasa? Sa se dezbrace de tot, altfel mi se pare o insulta sa le ceri oamenilor bani pt mai putin de atat. De FHM mai e ceva?

    4 comentarii

  1. Playboy intradevar are numai necunoscute in ultimul timp , de obicei ma uit pe net la cine mai apare la : http://playboyromania.ro/

    Maxim apare , unele pictoriale sun interesante desi sunt doar ipostaze sexy , cand a aparut Patruleasa aproape ca am cuparat revista , dar m-am gandit sa caut pozele pe net :P , anyway vezi mai multe aici : http://www.maxim.ro/

    Cat despre FHM , acesta revista nu m-a impresionat prea tare , poate cand a aparut Cristina Rus ca eram curios cum arata pentru ca la TV mi se parea f draguta . In ultimul numar a aparut querida lui Pepe , mie unu nu imi place specia aia de femeie :P , vezi mai multe aici : http://www.fhm.ro/

    Vedetele autohtone sunt nniste frustrate care le e prea rusine sa se dezbrace pentru niste bani ( 10000 da $ daca nu ma insel ) si sunt mai mult ca sigur ca o vedeta cu clibru ( gen Raduleasca ,Patruleasa ,etc ) ar putea sa ceara si 50000 si sigur ar primii

      (Citează)

  2. Ar primi, dar nu vor. Alte vedete marfa nu avem. Sau daca avem, castiga si alea bani din alte surse si vor sa-si vanda corpul unui om de afaceri cu fonduri serioase, nu tuturor copiilor care au 3 lei pt o revista.

    Totusi, nu stiu de ce nu ma mir sa te vad asa de informat pe subiectul asta :P

      (Citează)

  3. Salut

    Sunt de la siteul http://www.bylexus.blogspot.com

    De curand am lansat un nou site in domeniul “blog-ingului”
    si am gasit siteul tau foarte interesant si vreau sa-l
    recomand vizitatorilor mei.

    Asa ca am pus un link.

    Adresa este http://www.bylexus.blogspot.com

    Am trecut site-ul tau la sectiunea link-uri:
    http://nwradu.blogspot.com/ – (mai am nevoie sa-mi dai sloganu tau si e gata)

    As aprecia daca ai insera un link catre siteul meu in pagina ta de link-uri:

    http://www.bylexus.blogspot.com – “Blog pe petrol”

    Iti multumesc.

    Mult succes.
    lexus.

      (Citează)

  4. Cristian Banu

    29/01/2007 la 1:49 AM

    Nu degeaba le va vinde Sârbu…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus