un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Imagehosting.ro

8 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

9 comentarii

Am primit un private message pe Linkmania de la cineva care isi facea reclama la site-ul www.imagehosting.ro Este o alternativa la Imageshack (care mie mi se pare ca merge tot mai prost, probabil nu mai fac fata ca banda) facuta in Romania si hostata in Romania, din cate imi dau seama la o cercetare sumara, ce permite imagini de maxim 1000 kB. Asta ar fi un avantaj mare pt noi, mai ales cand ai o banda de net mica.

Am pus si eu doua poze acolo de la postul cu accidentul dintre un Golf si un SLR, si a mers rapid, n-am vazut downtime. Mai multe nu stiu ce sa spun, decat ca ar fi bine ca mai multa lume sa hosteze imagini pe servere din Romania decat sa le luam de pe extern mereu. Dati o sansa si acestui serviciu cand mai aveti de pus imagini pe net.

  9 comentarii

 1. Reclamele nu sunt deranjante, in fond uploadezi imaginea si gata, nu mai ai treaba cu site-ul. Conteaza sa fie imaginea up 100% si sa nu fie restrictii de marime sau rezolutie.

  De la Ahilosu am aflat si de http://www.imagehost.ro care nu stiu daca au serverele tot in Romania, dar din ce zice Ahile “e mult mai dragut si se misca perfect.”

    (Citează)

 2. thanks for the tip.

    (Citează)

 3. promit ca de-ndata ce http://www.xs.to va da gres, voi trece pe ih.ro :P

    (Citează)

 4. Ar fi un avantaj mare pt noi daca ar si merge :)

  The connection has timed out

    (Citează)

 5. Ariel Constantinof [aka We3d]

  08/01/2007 la 9:56 AM

  Si tot ecranu numai reclame :P

  dragut oricum, merita incercat

    (Citează)

 6. mai exista linkmania ????
  referitor la imagehosting … e mult prea plin de reclame , creatorii incearca imbogatire imediata :)

    (Citează)

 7. Sal am vazut ca sunteti pe tema am facut si ceva de acest gen.
  Daca ati contribui cu critici constructive v-as multumi.
  Cristi.
  P.S. Siteul e:
  http://imageshostingt.motor-de-cautare.com

    (Citează)

 8. Do you need to post(share) your images or videos?
  Pixilive is a free image hosting service. Upload your pictures, images or videos and share them easily with your friends, family, or on Forums, messenger mail, Blogs, Avatars, etc.. This service is completely FREE!!

  Image types: jpeg, jpg, png, gif, bmp, tif, tiff
  Maximum file size for Images: 5 MB
  Video types: avi, mpg, wmv, mov, mpeg, mp4, flv
  Maximum file size for Videos: 10 MB
  Unlimited storage hosting period.
  Unlimited bandwidth
  No registration required

  Upload,copy codes and paste!3 easy steps & it’s free!
  http://www.pixilive.com/

    (Citează)

 9. @Alex, stii cat primeste ownerul site-ului pentru un click? Asta daca da lumea click pe reclame? Mai ales daca ai google si daca mai ai si reclama in limba romana de la google, primesti fantastica suma de 0.03 $ /click. OMG.. ne imbogatim noi astia.
  Intr-o dimineata mai uitam (ca prostul) in adsense si erau 3 click-uri si uimitorul castig de 0.09 $.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus