un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Globurile de Aur

16 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

S-au dat ieri Globurile de Aur, o lista completa gasiti aici. Babel si Dreamgirls au luat premiul pt cea mai buna drama si respectiv comedie. Borat a castigat pt cel mai bun actor intr-un film de comedie, desi printre nominalizati era si Johnny Depp pt Piratii din Caraibe (care era trecut la comedie). Martin Scorsese cel mai bun regizor.

Interesante sunt premiile de la seriale:

Cea mai buna drama: Grey’s Anatomy. Eu m-am decis sa nu ma uit la serialul asta, dupa ce am vazut 15 secunde din el. In alea 15 secunde intra actrita principala peste un doctor si il intreba “m-ai ales sa fac parte din echipa de operatie pentru ca m-am culcat cu tine?”. Daca despre “drame” din astea e serialul, sa se duca tare.
Cea mai buna comedie: Ugly Betty. Versiunea americana a popularei telenovele sud-americane Betty cea urata, la care m-am uitat si eu cand a fost pe Acasa.
Cea mai buna miniserie sau film pt TV: Elizabeth I
Cel mai bun actor intr-un serial de comedie: Alec Baldwin in “30 Rock”
Cea mai buna actrita intr-un serial de comedie: America Ferrera in “Ugly Betty”
Cel mai bun actor intr-un serial dramatic: Hugh Laurie for “House M.D.”
Cea mai buna actrita intr-un serial dramatic: Kyra Sedgwick for “The Closer”

    1 comentariu

  1. Eu m-am uitat la intreg primul episod din seria 1 a lui Grey’s Anatomy si am ajuns la aceeasi concluzie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus