un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concluzii sportive

21 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Intr-o stire care deja e peste tot, atleta Maria Cioncan, medaliata la olimpiada de la Atena cu bronz la proba de 1500 de metri, a decedat intr-un accident auto, in Bulgaria, pe cand se intorcea cu masina personala din cantonament din Grecia. Dovada, inca o data, ca stii cand pleci de acasa, dar nu daca te mai si intorci.

Cred ca in curand echipa Steaua se muta din Bucuresti, la Bologna. Pentru ca dupa ce Radoi a stat acolo o gramada, a inceput sa le placa la stelisti probabil. De asta s-au dus pe rand la clinica pt accidentati de acolo si Nesu, Oprita, Andrey si mai nou si Dica (uit pe cineva?). Si cand ziceam ca trebuie dictionar ca sa intelegi Stirile Sportive de la ProTV, nu glumeam, pt ca deja au schimbat porecla din RonalDica in TrageDica.

Un saritor cu schiurile e in coma grava dupa ce s-a dezechilibrat in aer si aterizat in cap, la Campionatul mondial de sarituri cu schiurile. Sansele de supravietuire sunt minime. M-am intrebat mereu ce s-ar intampla daca nu ar ateriza bine saritorii, acum am aflat. Stirea de pe Realitatea TV cuprinde si un video care arata tragicul accident. E chiar scary, uitati-va cum da cu capul de partie la impact, la viteza aia.

In Formula 1 cica McLaren a interzis pilotilor lor sa mai bea alcool in timpul sezonului. De fapt li s-a sugerat ca sampania de pe podium este singura bautura permisa, ceea ce n-ar fi o idee rea. Ma indoiesc insa ca aveau mania bautului, intr-un astfel de sport. Iar la Renault, nou venitul Heikki Kovalainen se dovedeste mai rapid decat Fisichella, desi italianul piloteaza de multi ani acea masina. Va fi un sezon foarte interesant, presimt.

Iar romanul Emanuel Gyenes a terminat raliul Paris-Dakar pe locul 46 din 132 la categoria Moto, bravo lui si felicitarile mele.

    3 comentarii

  1. doamne cum s-a dus saritoru ala. nici nu se mai misca….trist.

      (Citează)

  2. Bogdan Zarchievici

    21/01/2007 la 9:22 AM

    de ce naiba nu se renunta la sporturile in care iti risti inutil viata pentru un banut de aur, argint sau bronz.

    n-am vazut nici un jucator de snooker care sa isi rupa gatul in timpul unui meci iar emotiile sunt relativ aceleasi :)

      (Citează)

  3. pfff…. m-a ingrozit acel video.

    ma tot gandesc: cand invata sportu asta, cum o fac? si cat curaj iti trebuie?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus