un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

7 pe saptamana #6

21 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Becali s-a dus in Bulgaria ca sa dea 500.000 de euro unei comunitati romanesti de acolo. Vazand la intrarea in sat secera si ciocanul, simbolurile comunismului, pe probabil vreun piedestal vechi sau ceva, s-a enervat si s-a intors in Romania, cu tot cu bani. Am inteles ca a si scuipat pe acel monument. Deci pana la urma s-a dus intr-un sat de romani de peste granita, le-a tras un scuipat in ograda, si a revenit. Cum ar fi sa vina si bulgarii la noi, sa nu le placa ce gasesc la intrarea in oras si sa nu scuipe? Articol Libertatea, comentarii si la netics.
—-

Un sat intreg este suspectat de uciderea primarului, undeva in nordul Spaniei. Cum zice si articolul, chiar ca seamana cu un roman de Agatha Christie.
—-

Cladiri neobisnuite prin lume. Aia in forma de robot e cea mai tare, imi aduce aminte de filmele si desenele alea japoneze in care roboti imensi se bateau prin orase.
—-

Statui moderne, unele sunt chiar interesante ca idee si inedite pe strada.
—-

O lista cu 13 fotografii care au schimbat lumea, compilata de un tip. Si mai marfa sunt fotografiile propuse in comentariile la post, uitati-va la toate ca merita.
—-

Clubul roman de presa condamna fotografiile publicate de Libertatea la articolul despre accidentul de munca din Pipera, cu macaraua care a cazut. Exista niste reguli de bun simt, daca nu chiar mai mult, in jurnalism si televiziuni, sa nu se arate cadavre, sa nu se arate victimele violurilor sau altor tragedii, copiii abuzati, etc. Imi aduc aminte ca am vazut fotografiile in ziua respectiva si m-am mirat si eu, cum sa puna in ziar poze cu cadavre aflate pe jumatate sub macaraua cazuta, imagini luate de la distanta mica, etc…
—-

Asa se vede panoramic de pe varful Everest. Imi place se vede cerul negru, din cauza altitudinii si a aerului rarefiat.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus