un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai asteptate filme in 2007

7 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Clasament facut de MTV, care se pricep la filme in mod normal. 2007 pare a fi un alt an al sequel-urilor, dupa metoda “daca a mers prima oara, poate merge si a doua oara”. Iata ce ne asteapta. Si intr-un adevarat efort blogistic, am cautat si pe YouTube linkurile catre trailere, unde au fost de gasit.

10. Transformers. La noi nu e asa mare fenomenul robotilor care se transforma in masini sau ce erau, dar americanii par a fi lesinati dupa asa ceva. Trailer.

9. Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Huh? un surfer argintiu? De ce mereu eroii negativi au o chestie din asta foarte bizara? Asta cica e venit din spatiu. Trailerul pare interesant.

8. National Treasure: The Book of Secrets. Continuarea filmului National Treasure, cu Nicholas Cage si Sean Bean, in care furau Declaratia de Independenta si cautau nu stiu ce comoara ascunsa prin America. Ma mir ca a avut un succes atat de mare incat sa ii faca si o urmare, dar un film in plus nu strica.

7. Evan Almighty. Nu se stie ce s-a intamplat cu Bruce, dar acum un tip pe nume Evan (care era prezentatorul ala TV pe care il face Bruce sa vorbeasca ciudat) devine Dumnezeu sau ce-o face. Aceasta comedie are un buget de 140 de milioane si tot creste, devenind cea mai scumpa comedie facuta vreodata. Parca vad ca va fi un mare esec, primul fiind, dupa parerea mea, fiind doar o alta instanta a cliseului cu “un tip capata puteri ciudate – ne distreaza cand le aplica in situatii amuzante – ii incurca viata si mai tare si strica tot – descopera ca e mai bine fara ele si traieste fericit in continuare”. Trailer.

6. His Dark Materials: The Golden Compass. Facut dupa cartile cu acelasi nume, e ceva fantasy, cu Daniel Craig si Nicole Kidman.

5. Live Free or Die Hard. Filmul numarul 4 cu Bruce Willis in rolul John McLane, in care se lupta cu teroristii. Trailer.

4. The Bourne Ultimatum. Matt Damon mai mananca o paine din rolul lui Bourne, super-spionul, care in fiecare film probabil descopera ca mai e in spatele altui mare complot-inscenare si fiind un super-agent ii impusca pe toti si evadeaza de oriunde.

3. Spider-Man 3. Cica in acest film se va bate cu 3 dusmani, se va certa cu prietenii, va fi un triunghi amoros pt ca mai apare o tipa pe langa aia cu fata de drogata de o avea si pana acum si va avea si probleme din alte cauze. Totul in 2 ore! Trailer.

2. Pirates of the Carribean: At World’s End. Iarasi Johnny Depp, Orlando Bloom si Kiera Knightly.

1. Harry Potter and the Order of the Phoenix. Filmul facut dupa volumul 5 al seriei HP ramane un mister, pt ca volumul 5 e cea mai mare carte, si totusi e greu sa elimini chestii din ea pt ca toate se leaga si au o parte din actiunea principala. Cum vor inghesui totul in 3 ore nu se stie, dar mie personal nici nu-mi pasa. Trailer.

Pot sa zic de acum ca astept: Spider-Man 3, Pirates 3, Bourne, Die Hard si Fantastic Four.

    4 comentarii

  1. Eu am vazut National Treasure la Hollywood Multiplex (Oradea) si m-a fascinat in totalitate( efecte, storry-line, detalii bine puse la punct etc.). Asa ca fara indoiala asta e filmul cel mai asteptat de mine

      (Citează)

  2. E un film bun, dar din pacate elemente din astea minore din istoria Americii (clopotul nu stiu care, exprimarea cutare din declaratia spanacului) nu inseamna multe pt noi europenii. O sa ma uit la film cand apare, doar ca nu m-as duce la cinema pt el.

      (Citează)

  3. imi permit sa completez cu doua pe care el le astept disperat:
    1. “number 23” in care jim carey incearca sa repete prestatia din “the eternal sunshine of……”.
    2. testoasele ninja care din pacate va fi un film de animatie dar mie imi e asa de dor de personaje incat nu mai conteaza :D

      (Citează)

  4. Ma mir ca n-a aparut si Shrek 3 pe lista MTV, din cate stiu tot anul acesta ar trebui sa apara.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus